Ryhmät

Lähetyspiirit

Seurakunnassamme toimii seitsemän lähetyspiiriä, joiden vastuuhenkilöinä toimivat niin vapaaehtoiset kuin työntekijätkin. Seurakunnassa järjestetään lähetysjuhlia ja -lounaita, retkiä ja myyjäisiä. Lähetyspiirit vastaavat myös Sillanmäen kirkkokahvituksesta sunnuntaisin.

Lähetyksen työpaja maanantaisin klo 10-12 seurakuntakodin kahviossa. Se sopii innokkaalle käsitöiden harrastajalle, joka kaipaa samansieluisten seuraa. Työpajassa tehdään yhdessä puikot kilisten tai virkkuukoukku heiluen erilaisia käsitöitä, askarellaan kortteja, kransseja ym. lähetyksen myyjäisiin ja neulotaan vauvannuttuja esim. Etiopian Black Lion sairaalan keskosvauvoille. Tarvikkeet saa paikan päällä. Työpajan alussa on alkuhartaus ja siellä kuullaan uunituoreet kuulumiset lähetyskentiltä kahvikupposen äärellä.

SLS Suomen Lähetysseura
-Kerkkoon lähetyspiiri
-Kaarenkylän lähetyspiiri

SLEY Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys
Sleyn piiri kokoontuu joka toinen torstai klo 14 seurakuntakodin pikkusalissa.
Yhdyshenkilö: Terttu Turkki, p. 040 5065714

EKL Evankelisluterilainen lähetysyhdistys Kylväjä
Kylväjän piiri kokoontuu kerran kuussa maanantaisin klo 18 seurakuntakodin kahviossa.
Yhdyshenkilö: Marja Sainio, p. 0400 447 714

SANSA Medialähetysjärjestö Sanansaattajat ry
Sansan piiri kokoontuu kerran kuussa torstaisin klo 18 seurakuntakodilla.
Yhdyshenkilö: Sri Nissi p. 045 171 8255

SEKL Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys