Aikuiset

KAHVIA, LOUNASTA JA SEURAA

KAIKKI PÄIVÄMÄÄRÄT LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ

Kohtaamispaikka Gammelbackan seurakuntakeskuksessa

maanantaisin klo 11-12.45. Ruokahartaus klo 11. Aluetyöntekijä tavattavissa.
Lounas 7 euroa, työttömät 2 euroa ja lapset 1,5 euroa.
Lounaslistat löytyvät täältä.

Kohtaamispaikka seurakuntakodilla
Lounasta tarjoillaan suomalaisella seurakuntakodilla keskiviikkoisin klo 11.30-14. Alkuhartaus klo 11.30. Lounas 7 euroa/aikuiset ja 1,5 euroa/lapset. Työttömille lounas maksaa 2 euroa. (työttömyyden voi osoittaa esim. työvoimatoimiston kortilla).

Kohtaamispaikka Helmi Kevätkummun seurakuntakeskuksessa
tarjoaa puitteet eri-ikäisten yhdessäololle, keskustelulle ja hiljentymiselle. Myös seurakunnan työntekijä on tavattavissa Kohtaamispaikka Helmessä
maanantaisin klo 13-16 (ei kuukauden ensimmäisenä), os Sammontie 1, II kerros, kirjaston vieressä. Työntekijät tavoittaa numerosta 019 661 1309.

Ostarin olohuone Gammelbackan ostoskeskuksen aulassa
tiistaisin klo 14 – 15.30. Kohtaamispaikka kahvi/mehu -kupposen ääressä; keskustelukavereina Maria Rauha ja Maria Jylhä.
Tarjolla on kahvia ja pientä syötävää omakustannushintaan.

ruustinna netti

Kahvio Ruustinna seurakuntakodin kahviossa perjantaisin klo 13-15. Kahvio toimii vapaaehtoisvoimin ja kunkin kahvion tuotto menee vapaaehtoisten valitsemaan kohteeseen. Kahvion tuotto on mennyt mm. oman seurakunnan nimikkoläheteille ja lähetystyölle eri järjestöjen kautta sekä Kirkon Ulkomaanavun kohteisiin.

Kansainvälinen Frédscafe kerran kuukaudessa torstaisin klo 18-20 osoitteessa Runeberginkatu 24.

KESKUSTELURYHMIÄ

Monisärmäisten naisten keskusteluryhmä Gammelbackan seurakuntakeskuksessa
tiistaisin klo 18-19.30.
Tiedustelut: yhdyskuntatyöntekijä Maria Jylhä puh. 0400 914 533

Naisten saunailloissa Gammelbackan seurakuntakeskuksessa
keskustellaan, saunotaan ja haukataan pientä iltapalaa. Sauna lämpiää maanantaisin klo 18 kerran kuukaudessa. Illan emäntänä Maria Jylhä.

Miesten saunailta
kerran kuukaudessa torstaisin klo 18 Gammelbackan seurakuntakeskuksessa, Viertotie 1.
Saunan jälkeen tarjolla teetä, makkaraa ja salaattia. Lopussa pieni hartaushetki.

Omaishoitajien ryhmässä Gammelbackan seurakuntakeskuksessa
on mahdollisuus vertaistukeen, keskusteluun ja yhdessäoloon. Ryhmään toivotetaan tervetulleeksi myös Porvoon naapurikuntien omaishoitajia. Tapaamiset joka kuukauden viimeinen maanantai klo 15-16.30.
Tiedustelut: diakoni Merja Falck  puh. 040 587 5596

Raamattupiiri kerran kuukaudessa suomalaisen seurakuntakodin kahviossa tiistaisin kello 18. Vetäjänä Hannu Kippo.

Eläkeläisten kerho maanantaisin kello 13 Gammelbackan seurakuntakeskuksessa, Viertotie 1. Tiedustelut: yhdyskuntatyöntekijä Maria Jylhä puh. 0400 914 533

K-90 kerho 90 vuotta täyttäneille kerran kuukaudessa tiistaisin kello 9.30-11 Gammelbackan seurakuntakeskuksessa, Viertotie 1.

Puuroporinat kokoavat yhteen eri-ikäisiä porvoolaisia
Puuroporinat kokoavat yhteen alueen asukkaita Kevätkummussa, Gammelbackassa ja Porvoon keskustassa. Porvoon evankelis-luterilaiset seurakunnat pyörittävät niitä yhteistyössä Porvoon kaupungin, Yhdistyskeskuksen ja Porvoon seudun työnhakijat ry:n kanssa.

• maanantaisin kello 8.30 Porvoon kaupungin tarjoama TuoliFysio. Klo 9.15-11 puuro-, leipä- ja kahviaamiaiselle kutsuu seurakuntien diakoniatyö hintaan 0,50e. Paikka on Kevätkummun seurakuntakeskus, Sammontie 1, sisään vanhan kirjaston viereisestä ovesta.
  • torstaisin kello 12 – 13.30, Gammelbackan hyvinvointikeskus, Tornipolku 10. Paikalla seurakunnan työntekijä.

Puuroporinat Facebookissa.

Sakset ja supina -käsityötapaamiset vetävät eri-ikäisiä ja -taitoisia harrastajia joka toinen torstai klo 17.30 Gammelbackan seurakuntakeskukseen.
Tiedustelut: Maria Jylhä puh. 0400 914 533.

KAIKKI PÄIVÄMÄÄRÄT LÖYTYVÄT KOOTUSTI TÄÄLTÄ.