Aikuiset

KAHVIA, LOUNASTA JA SEURAA
Syksy 2017

Kohtaamispaikka Gammelbackan seurakuntakeskuksessa
maanantaisin klo 11-13. Ruokahartaus klo 11. Aluetyöntekijä tavattavissa.
Lounas 7 euroa, työttömät 2 euroa ja lapset 1,5 euroa..

Kohtaamispaikka seurakuntakodilla
Lounasta tarjoillaan suomalaisella seurakuntakodilla keskiviikkoisin klo 11.30-14. Alkuhartaus klo 11.30. Lounas 7 euroa/aikuiset ja 1,5 euroa/lapset. Työttömille lounas maksaa 2 euroa. (työttömyyden voi osoittaa esim. työvoimatoimiston kortilla).

Kohtaamispaikka Helmi Kevätkummun seurakuntakeskuksessa
tarjoaa puitteet eri-ikäisten yhdessäololle, keskustelulle ja hiljentymiselle. Myös seurakunnan työntekijä on tavattavissa Kohtaamispaikka Helmessä
maanantaisin klo 13-16 (ei kuukauden ensimmäisenä), os Sammontie 1, II kerros, kirjaston vieressä. Työntekijät tavoittaa numerosta puh. (019) 661 1309.

Ostarin olohuone Gammelbackan ostoskeskuksen aulassa
tiistaisin klo 14 – 15.30. Kohtaamispaikka kahvi/mehu -kupposen ääressä; keskustelukavereina Maria Rauha ja Maria Jylhä.
Tarjolla on kahvia ja pientä syötävää omakustannushintaan.

ruustinna netti

Kahvio Ruustinna seurakuntakodin kahviossa perjantaisin klo 13-15 (kahviokerrat löytyvät tapahtumakalenterista). Kahvio toimii vapaaehtoisvoimin ja kunkin kahvion tuotto menee vapaaehtoisten valitsemaan kohteeseen. Kahvion tuotto on mennyt mm. oman seurakunnan nimikkoläheteille ja lähetyölle eri järjestöjen kautta sekä Kirkon Ulkomaanavun kohteisiin.

KESKUSTELURYHMIÄ

Monisärmäisten naisten keskusteluryhmä Gammelbackan seurakuntakeskuksessa
tiistaisin klo 18-19.30.
Tiedustelut: yhdyskuntatyöntekijä Maria Jylhä puh. 0400 914 533

Naisten saunailloissa Gammelbackan seurakuntakeskuksessa
keskustellaan, saunotaan ja haukataan pientä iltapalaa. Sauna lämpiää maanantaisin klo 18 kerran kuukaudessa.

Omaishoitajien ryhmässä Gammelbackan seurakuntakeskuksessa
on mahdollisuus vertaistukeen, keskusteluun ja yhdessäoloon. Ryhmään toivotetaan tervetulleeksi myös Porvoon naapurikuntien omaishoitajia. Tapaamiset joka kuukauden viimeinen maanantai klo 15-16.30.
Tiedustelut: diakoni Merja Falck  puh. 040 587 5596

Ryhmä mielenterveyskuntoutujille
mielenterveyskuntoutujien oma keskusteluryhmä.
Tiedustelut: diakonissa Katriina Toivonen puh. 040 589 9312

Kokoontumisesta tarkemmat ajat löytyvät tapahtumakalenterista.

puuro uusi

Puuroporinat kokoavat yhteen eri-ikäisiä porvoolaisia

Puuroporinat kokoavat yhteen alueen asukkaita Kevätkummussa, Gammelbackassa ja Porvoon keskustassa. Porvoon evankelis-luterilaiset seurakunnat pyörittävät niitä yhteistyössä Porvoon kaupungin, Yhdistyskeskuksen ja Porvoon seudun työnhakijat ry:n kanssa.

• maanantaisin kello 8.30-11, Kevätkummun seurakuntakeskus, Sammontie 1, Annoksen hinta 0,50e. Alussa tuolijumppa.
  • keskiviikkoisin kello 9-10, Sörkän vertaiskahvila, WSOY:n talo, Mannerheiminkatu 20, K-rappu, kellarikerros. Annoksen hinta 0,50e.
  • torstaisin kello 12 – 13.30, Gammelbackan hyvinvointikeskus, Tornipolku 10

Puuroporinat Facebookissa.