Messu tuomiokirkossa

su 2.6. klo 10.00 – 11.15

Porvoon tuomiokirkko

"Rahanhimo on kaiken pahan alkujuuri" kirjoittaa Paavali tämän pyhäpäivän Uuden testamentin lukukappaleessa, ensimmäisessä kirjeessään Timoteukselle. Tässä jumalanpalveluksessa keskitytään siihen, mikä on vaihtoehto ahneudelle ja itsekeskeiselle elämäntavalle. Tämän toisen helluntain jälkeisen sunnuntain aihe on 'katoavat ja katoamattomat aarteet'. Messussa on tarjolla katoamattomia aarteita, Jumalan sana, ehtoollinen, rukous ja seurakunnan yhteys.

Jumalanpalveluksessa saarnaa Minna Tuominen ja liturgina messun toimittaa Juhana Sihvo. Messudiakonina on Juha Virolainen ja kanttorina Merja Halmetoja-Sivonen.

Laulamme yhdessä virret 183:1-3, 303:1-4, 303:5-7, 499, 968 ja 571:1-4. Synnintunnustus on numero 713.

Jos et pääsisi paikan päälle jumalanpalvelukseen, voit osallistua siihen etänä kuuntelemalla sen suorana lähetyksenä täältä: Nettiradio

• Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Lisää tietoa tästä pyhäpäivästä löytyy kirkkovuosikalenterista Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Porvoon suomalainen seurakunta