Valoa Ukrainaan

la 24.2. klo 17.00 – 20.00
Valoa Ukrainaan -kuva.

Näsinmäen hautausmaa

Tuomiokirkon kellot soivat klo 17 ja kynttilät syttyvät Näsinmäen hautausmaalla sodan uhreille ja Ukrainan tueksi klo 17–20.

Helmikuun 24. päivä tulee kuluneeksi jo kaksi vuotta siitä, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan.

Vaikka sota levittää pimeyttä ympärilleen, emme saa antaa toivon ja valon sammua. Valon on voitettava. Tule sytyttämään kynttilä uhrien muistoksi.

Näsinmäen hautausmaalla on mahdollista sytyttää kynttilä myös muualle haudattujen läheisten muistolle. Sen voi tehdä muistolehdossa, joka sijaitsee Näsinmäentien portin läheisyydessä.

OHJELMA

Klo 17 Tapahtuma alkaa tuomiokirkon kellojen soitolla ja minuutin hiljaisella hetkellä.
Klo 17–20 Yleisö voi käydä laskemassa oman kynttilänsä.
Klo 20 Kynttilät kerätään energia- ja valonlähteeksi rintamalle Ukrainaan.

Tervetuloa tapahtumaan koko perheen ja ystäväpiirin voimin!

VALOA UKRAINAAN -tapahtuman järjestävät Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry ja Ukrainalaisten yhdistys Itä-Uudellamaalla ry.

• Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

https://www.facebook.com/events/s/valoa-ukrainaan-porvoo/1340167483185520/ Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjä