Isä meidänkin keskustelu ilta

ke 22.3. klo 18.00

Juhlasali – Porvoon seurakuntakoti

Isä meidänkin -keskusteluilta 22.3.2023 klo 18.00 Porvoon suomalainen seurakunta ja Borgå svenska domkyrkoförsamling järjestävät yhdessä Ani Iivanaisen kanssa keskusteluillan sateenkaari-ihmisten hengellisyydestä, hengellisestä väkivallasta ja seurakuntien tekemästä sateenkaarityöstä. Keskusteluilta järjestetään keskiviikkona 22.3.2023 klo 18 seurakuntakodilla, os. Lundinkatu 5.

Ani Iivanainen on diakoni, auktorisoitu seksuaalineuvoja SSS, yhdenvertaisuuskouluttaja ja lisäksi hän on kirjoittanut kirjan Isä meidänkin -- Sateenkaari-ihmisten kohtaama hengellinen väkivalta. Isä meidänkin -kirja on syntynyt ammatillisesta tarpeesta kirjoittaa siitä, mitä on elää kristittynä sateenkaari-ihmisenä suomalaisessa yhteiskunnassa ja evankelis-luterilaisessa seurakunnassa. Kirja peilaa aihepiiriä historiasta nykypäivään. Asiaa käsitellään kirjassa myös moninaisten kokemustarinoiden kautta.

 

-Toivon, että ilta herättää ihmisiä pohtimaan, miksi on tärkeää ehkäistä hengellistä väkivaltaa ja miten voi saada vertaistukea ja apua. Lisäksi toivon keskustelutilaisuuden tuovan toivoa ihmisille, sillä paljon on jo tapahtunut edistystä ja muutosta sateenkaari-ihmisten kohtaamisessa ja ihmisoikeuksissa myös seurakuntien sisällä, Ani Iivanainen sanoo.

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Porvoon suomalainen seurakunta