Valonmessu

Porvoon tuomiokirkko

Tervetuloa rukoilemaan, laulamaan ja viettämään ehtoollista! Messun toteuttavat tälläkin kertaa vapaaehtoiset, jotka vastaavat musiikista, rukouksesta, puheesta ja rukousalttarien rakentamisesta.

Messu striimataan, voit osallistua jumalanpalvelukseen Valonmessu Porvoo Youtube-kanavalla. Suora linkki jumalanpalveluksen striimiin: Valonmessu 17.10.

Voit lähettää esirukouspyynnön Valonmessu-ryhmälle sähköpostilla: valonmessu.porvoo@gmail.com

Porvoon suomalainen seurakunta

Porvoon suomalainen seurakunta
Lundinkatu 5
06100 Porvoo

Lähetystyö, evankelioimistyö, maahanmuuttajat, aikuisrippikoulu, retriitit

Porvoon tuomiokirkko

Kirkkotori 1, 06100 Porvoo

Porvoon tuomiokirkon aukioloajat

Lue poikkeavista aukioloajoista tämän linkin kautta
Touko-syyskuussa:
maanantaista perjantaihin klo 10-18
(juhannusaattona klo 10-14, juhannuspäivänä klo 14-17).
lauantaisin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Loka-huhtikuussa:
maanantaisin suljettu
tiistaista lauantaihin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16

Huomioittehan, että Tuomiokirkon aukioloajat voivat vaihdella esim. kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien vuoksi. Erityisesti kesälauantaisin Tuomiokirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, joiden vuoksi yleisön pääsyä kirkkoon voidaan joutua rajoittamaan.