Vanhan Porvoon soiva opastus lapsille ja lapsiperheille

to 5.8. kello 10.00

Soiva opastus johdattaa kuulijansa Porvoon musiikilliseen historiaan. Se on kävelykierros ja liikkuva konsertti, jossa avataan kaupungin menneisyyttä kertoen, soittaen ja laulaen. Maksullinen, ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Tule mukaan kuulemaan, miten kampiliira, munniharppu, posetiivi ja jouhikko soivat. Tiedätkö, miten Piae Cantiones -kokoelma liittyy Porvooseen? Minkälaista musiikkia soittivat pellinkiläiset pelimannit? Entä kuka oli Aksel August Lähteenkorva?
Kävelykierroksen oppaina toimivat ammattimuusikot Kirsi Vinkki, Louna Hosia sekä Kirsi Ojala, joka on myös auktorisoitu Porvoon paikallisopas.

Soivat opastukset 2021:

To 5.8. klo 10.00 erityisesti 3–8-vuotialle lapsille ja heidän perheilleen suunnattu soiva opastus

Lähtö:  tapaaminen Vanhalla Raatihuoneen torilla
Kesto:  n. 40 min.

Tapahtumissa noudatetaan voimassa olevia koronaohjeistuksia. Yhdelle opastukselle voidaan ottaa max. 20 kuulijaa.
Opastuksen aikana olemme myös pikkukirkossa, jossa pidämme kahden metrin turvavälit.

Ilmoittaudu ennakkoon: ravssoncompany [at] gmail.com
Hinta: Lasten soiva opastus 5 € / osallistuja
Voit maksaa opastuksen etukäteen tai paikan päällä käteisellä. Varaathan tasarahan, kiitos!

Huom. lasten soiva opastus joudutaan kovalla sateella perumaan.

Järjestäjä

Porvoon museo, Porvoon kaupunki, Porvoon suomalainen seurakunta ja Rävsson Company ry.