Vanhan Porvoon soivat opastukset 2021

ke 4.8. kello 14.00 - 15.00

Soiva opastus johdattaa kuulijansa Porvoon musiikilliseen historiaan. Se on kävelykierros ja liikkuva konsertti, jossa avataan kaupungin menneisyyttä kertoen, soittaen ja laulaen. Maksullinen, ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Tule mukaan kuulemaan, miten kampiliira, munniharppu, posetiivi ja jouhikko soivat. Tiedätkö, miten Piae Cantiones -kokoelma liittyy Porvooseen? Minkälaista musiikkia soittivat pellinkiläiset pelimannit? Entä kuka oli Aksel August Lähteenkorva?
Kävelykierroksen oppaina toimivat ammattimuusikot Kirsi Vinkki, Louna Hosia sekä Kirsi Ojala, joka on myös auktorisoitu Porvoon paikallisopas.

Soivat opastukset 2021:
Ke 4.8. klo 14.00 ja 16.00
To 5.8. klo 12.30
To 5.8. klo 10.00 erityisesti 3–8-vuotialle lapsille ja heidän perheilleen suunnattu soiva opastus

Lähtö: Tuomiokirkon pihalta, pikkukirkon edestä. (Lasten soiva opastus: tapaaminen Vanhalla Raatihuoneen torilla)
Kesto: n. 1 h (Lasten soiva opastus to 5.8. klo 10.00 n. 40 min.)

Tapahtumissa noudatetaan voimassa olevia koronaohjeistuksia. Yhdelle opastukselle voidaan ottaa max. 20 kuulijaa.
Opastuksen aikana olemme myös pikkukirkossa, jossa pidämme kahden metrin turvavälit.

Ilmoittaudu ennakkoon: ravssoncompany [at] gmail.com
Hinta: 10 €, alle 12-vuotiaat 5 € (Lasten soiva opastus 5 € / osallistuja)
Voit maksaa opastuksen etukäteen tai paikan päällä käteisellä. Varaathan tasarahan, kiitos!

Sateen sattuessa kirkonmäeltä starttaavat tapahtumat toteutetaan konsertteina pikkukirkossa, mutta lasten soiva opastus joudutaan kovalla sateella perumaan.

Järjestäjä

Porvoon museo, Porvoon kaupunki, Porvoon suomalainen seurakunta ja Rävsson Company ry.