Musiikkia tuomiokirkossa

to 17.6. kello 19.00 - 20.00
Kuva esiintyjistä.
Porvoon tuomiokirkko

Vanhan musiikin yhtye Tuohi illan konsertissa.

Tuohi on kolmen vanhan musiikin ammattilaisen, viulisti Kirsti Apajalahden, sellisti Pieta Mattilan ja luutisti-teorbisti-kitaristi Kaisamaija Uljaksen vuonna 2018 muodostama yhtye, joka keskittyy ensisijaisesti 1600-luvun ja 1700-luvun alun virtuoosisen soitinmusiikin esittämiseen autenttisilla instrumenteilla ja jousilla. Versaillesin kultaa -ohjelmassa Tuohen mukana soittavat myös viulisti Anna Pohjola ja cembalisti Laura Vihreäpuu.

Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa

Kotisivut

Porvoon tuomiokirkko

Kirkkotori 1, 06100 Porvoo

Porvoon tuomiokirkon aukioloajat

Lue poikkeavista aukioloajoista tämän linkin kautta
Touko-syyskuussa:
maanantaista perjantaihin klo 10-18
(juhannusaattona klo 10-14, juhannuspäivänä klo 14-17).
lauantaisin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Loka-huhtikuussa:
maanantaisin suljettu
tiistaista lauantaihin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16

Huomioittehan, että Tuomiokirkon aukioloajat voivat vaihdella esim. kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien vuoksi. Erityisesti kesälauantaisin Tuomiokirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, joiden vuoksi yleisön pääsyä kirkkoon voidaan joutua rajoittamaan.