Pieni pyhiinvaellus Gammelbackassa

su 28.3. kello 08.00 - su 27.3.
nomadi
Gammelbackan metsä, Verkossa

Pieni pyhiinvaellus Gammelbackassa ohjaa hiljentymiseen ja pysähtymiseen. Pyhiinvaellukseen liittyy merkityksen etsintä, ihmettely ja pyhyyden äärelle asettuminen. Reitti kulkee Gammelbackan metsässä, joka on osin vanhaa historiallista kartanometsää ja siellä kasvaa havupuiden lisäksi monia erilaisia istutettuja puulajeja.

Pyhiinvaellus on n. 2,5 km pitkä ja kulkee metsäpolkuja pitkin sekä nousee Tornikallioille. Reitti ei ole esteetön, mutta suurimman osan reitistä voi kulkea myös huonommin liikkuvat. Pysähdyspaikkoja on kaikkiaan 10. Matkaa kierrokseen on hyvä varata noin 1,5 - 2 tuntia.

Pääset lähtemään matkalle lataamalla sovelluskaupasta maksuttoman CityNomadi- sovelluksen. Sen jälkeen hae sovelluksesta reitti "Pieni pyhiinvaellus Gammelbackassa".

Pieni pyhiinvaellus Gammelbackassa

Porvoon suomalainen seurakunta