The Sound of Movie Music

su 14.2. kello 18.00
kuvassa elokuvaprojektori tummalla pohjalla
Porvoon tuomiokirkko

Elokuvamusiikin konsertti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi suorana lähetyksenä seurakunnan YouTube-kanavalla

Jo kolmatta vuotta peräkkäin Porvoon tuomiokirkossa soi elokuvamusiikki Yhteisvastuukeräyksen hyväksi! Tänä vuonna konsertti toteutetaan suorana lähetyksenä su 14.2. klo 18 Porvoon suomalaisen seurakunnan youtube-kanavalla. Ota siis hyvä asento kotisohvallasi ja sukella tästä linkistä mukaan elokuvien musiikkimaailmaan! 

Luvassa on musiikkia uruilla, pianolla, viululla ja laulaen mm. elokuvista The Avengers, Rocky, Harry Potter, Frozen ja monista muista! Tänä vuonna ohjelmisto laajenee hieman myös musikaalien ja television puolelle. Mukana konsertissa ovat Porvoon seurakuntien kanttorit sekä viulisti Maija Wesslund.  

Halutessasi voit tukea Yhteisvastuukeräystä sopivaksi katsomallasi summalla. Tämän vuoden keräyksen tuotolla autetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä niin Suomessa kuin kehittyvien maiden kriisialueilla. Lahjoittaminen onnistuu turvallisesti verkon kautta osoitteessa www.yhteisvastuu.fi/porvoo tai mobilepaylla numeroon 63445. (Kirkkopalvelut ry:n keräyslupa RA/2020/639 on voimassa toistaiseksi; Ahvenanmaalla ÅLR/2020/4355 31.8.2021 asti)

Konserttilähetyksen seuraaminen on ilmaista emmekä kerää luottokorttitietojasi - ole siis tarkkana mahdollisten huijausyritysten varalta! YouTube saattaa ehdottaa sinulle kirjautumista, mutta sekään ei ole pakollista. 

Tästä linkistä YouTubeen


Järjestäjä

Porvoon suomalainen seurakunta, Borgå svenska domkyrkoförsamling

Porvoon tuomiokirkko

Kirkkotori 1, 06100 PorvooPorvoon tuomiokirkon aukioloajat

Lue poikkeavista aukioloajoista tämän linkin kautta
Touko-syyskuussa:
maanantaista perjantaihin klo 10-18
(juhannusaattona klo 10-14, juhannuspäivänä klo 14-17).
lauantaisin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Loka-huhtikuussa:
maanantaisin suljettu
tiistaista lauantaihin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16

Huomioittehan, että Tuomiokirkon aukioloajat voivat vaihdella esim. kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien vuoksi. Erityisesti kesälauantaisin Tuomiokirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, joiden vuoksi yleisön pääsyä kirkkoon voidaan joutua rajoittamaan.