Sanajumalanpalvelus Porvoon Tuomiokirkossa striimattuna

Porvoon tuomiokirkko

Tämä jumalanpalvelus striimataan Porvoon Tuomiokirkosta ja se on katsottavissa YouTube-kanavalla

4. adventtisunnuntain aihe: Herran syntymä on lähellä

Messun toimittajat: Olli Hyvärinen saarnaa, Janne Kuusitunturi, Pasi NIeminen, Merja Halmetoja, Kaisa Sidoroff

Virret:
10:1,5 *
13 *
53 *
937 *

Katso jumalanpalvelus

Kolehtikohde tänä päivänä olisi ollut Open Doors Finland ry. Kolehdin sijaan lahjoituksia yhdistykselle voi tehdä heidän nettisivujensa kautta: https://lahjoita.opendoors.fi/

Porvoon suomalainen seurakunta

Porvoon tuomiokirkko

Kirkkotori 1, 06100 Porvoo

Huomioittehan, että tuomiokirkossa noudatetaan pandemiatilanteen takia erityisiä turvallisuusohjeita mm. henkilömäärien (max. 150 henkilöä) ja turvavälien (2 m) suhteen.

Porvoon tuomiokirkon aukioloajat

Lue poikkeavista aukioloajata tämän linkin kautta
Touko-syyskuussa:
maanantaista perjantaihin klo 10-18
(juhannusaattona klo 10-14, juhannuspäivänä klo 14-17).
lauantaisin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Loka-huhtikuussa:
maanantaisin suljettu
tiistaista lauantaihin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16

Huomioittehan, että Tuomiokirkon aukioloajat voivat vaihdella esim. kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien vuoksi. Erityisesti kesälauantaisin Tuomiokirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, joiden vuoksi yleisön pääsyä kirkkoon voidaan joutua rajoittamaan.