Striimattu sanajumalanpalvelus Porvoon tuomiokirkosta

su 6.12. kello 10.00 - 11.15
Porvoon tuomiokirkko

Tämä jumalanpalvelus striimataan Porvoon Tuomiokirkosta ja se on katsottavissa vain internetissä.

2. adventtisunnuntain aihe: Kuninkasi tulee kunniassa
Itsenäisyyspäivä: Kiitos isänmaasta

Sanajumalanpalvelus toimittajat:  Annaleena Piepponen saarnaa, Juhana Sihvo, Mette Skyttä, Merja Halmetoja, Jarkko Yli-Annala

Virret: 13:1-2, 707 (synnintunnustus), 578, 581, 584 ja 342:1,4.

Jumalanpalvelus on katsottavissa tämän linkin kautta: Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus verkossa

Porvoon suomalainen seurakunta

Porvoon tuomiokirkko

Kirkkotori 1, 06100 Porvoo

Huomioittehan, että tuomiokirkossa noudatetaan pandemiatilanteen takia erityisiä turvallisuusohjeita mm. henkilömäärien (max. 150 henkilöä) ja turvavälien (2 m) suhteen.

Porvoon tuomiokirkon aukioloajat

Lue poikkeavista aukioloajata tämän linkin kautta
Touko-syyskuussa:
maanantaista perjantaihin klo 10-18
(juhannusaattona klo 10-14, juhannuspäivänä klo 14-17).
lauantaisin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Loka-huhtikuussa:
maanantaisin suljettu
tiistaista lauantaihin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16

Huomioittehan, että Tuomiokirkon aukioloajat voivat vaihdella esim. kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien vuoksi. Erityisesti kesälauantaisin Tuomiokirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, joiden vuoksi yleisön pääsyä kirkkoon voidaan joutua rajoittamaan.