PERUTTU: Unelmien joulu

Juliste
Porvoon tuomiokirkko

Somnium Ensemblen joulukonsertti

Somnium Ensemblen perustajan Tatu Erkkilän pitkä ja vaiheikas kausi taiteellisena johtajana huipentuu Unelmien joulu -kiertueeseen! Somnium Ensemble vierailee Porvoossa ja Tammisaaressa ja päättää kautensa perinteikkääseen tapaansa Suomenlinnan kirkossa. Väistyvän taiteellisen johtajamme kanssa tuomme keskelle talven pimeyttä yhteisen taipaleemme kauneimmat joulusuosikit. Uusina tuttavuuksina esitämme Sergei Rahmaninovin opettajanakin toimineen Sergei Tanejevin pysäyttävän laulun Molitva (Rukous) sekä tänä vuonna juhlavuottaan viettävän Arvo Pärtin berliiniläiselle RIAS Kammerchorille omistaman teoksen Sieben Magnificat-Antiphonen (1998). Muina säveltäjäniminä mm. Kuula, Grieg, Warlock, Komulainen.

Somnium Ensemblen kotisivut

Porvoon tuomiokirkko

Kirkkotori 1, 06100 Porvoo

Porvoon tuomiokirkon aukioloajat

Lue poikkeavista aukioloajoista tämän linkin kautta
Touko-syyskuussa:
maanantaista perjantaihin klo 10-18
(juhannusaattona klo 10-14, juhannuspäivänä klo 14-17).
lauantaisin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Loka-huhtikuussa:
maanantaisin suljettu
tiistaista lauantaihin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16

Huomioittehan, että Tuomiokirkon aukioloajat voivat vaihdella esim. kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien vuoksi. Erityisesti kesälauantaisin Tuomiokirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, joiden vuoksi yleisön pääsyä kirkkoon voidaan joutua rajoittamaan.