Messu Porvoon tuomiokirkossa

Porvoon tuomiokirkko

Messua vietetään Porvoon Tuomiokirkossa sunnuntaisin ja pyhäpäivinä kello 10

Pyhän aihe: Antakaa toisillenne anteeksi

Messun toimittajat: Olli Hyvärinen saarnaa, Minna Tuominen, Jari Oksanen, Merja Halmetoja.

Virret:
277:1,
synnintunnustus 702;
334:8,
446:1,

Kirkkokyyti, kyytipyynnöt la 7.11. klo 12 mennessä puh. 040 0210040

Noudatamme tilaisuuksissamme turvavälejä ja hygieniaohjeita.

Kirkkokissan pyhis Pikkukirkossa kaikenikäisille lapsille ja alle 3-vuotiaille yhdessä oman aikuisen kanssa.
Pyhäkoulunohjaaja Ulla Järvelä kutsuu osallistujat pyhikseen päivän virren aikana ja yhdessä he menevät Pikkukirkkoon. Lapset palaavat takaisin vanhempiensa luokse ehtoollisen alkuun mennessä. Käynti kellotapulin puoleisesta sivuovesta. Pyhiksen kesto n. 25 min.

Porvoon suomalainen seurakunta

Porvoon tuomiokirkko

Kirkkotori 1, 06100 Porvoo

Huomioittehan, että tuomiokirkossa noudatetaan pandemiatilanteen takia erityisiä turvallisuusohjeita mm. henkilömäärien (max. 150 henkilöä) ja turvavälien (2 m) suhteen.

Porvoon tuomiokirkon aukioloajat

Lue poikkeavista aukioloajata tämän linkin kautta
Touko-syyskuussa:
maanantaista perjantaihin klo 10-18
(juhannusaattona klo 10-14, juhannuspäivänä klo 14-17).
lauantaisin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Loka-huhtikuussa:
maanantaisin suljettu
tiistaista lauantaihin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16

Huomioittehan, että Tuomiokirkon aukioloajat voivat vaihdella esim. kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien vuoksi. Erityisesti kesälauantaisin Tuomiokirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, joiden vuoksi yleisön pääsyä kirkkoon voidaan joutua rajoittamaan.