Kansanlaulukirkko, ekumeeninen lähetyspyhä Porvoon tuomiokirkossa

Porvoon tuomiokirkko

Ekumeenista lähetyspyhää vietämme Kansanlaulukirkkona Porvoon tuomiokirkossa

Pyhän aihe: Rakkauden kaksoiskäsky

Messun toimittajat: Nimikkolähettimme (SLS) Olli Pitkänen saarnaa, Maiju Halmela, Merja Falck, Soitinyhtye Castellum (Pasi Eerikäinen, viulu/Minna Wesslund, haitari ja laulu/Merja Halmetoja-Sivonen, rytmisoittimet ja laulu/Kaisa Sidoroff, rytmisoittimet ja laulu/Jarkko Yli-Annala, harmoni ja laulu/Timo Wesslund, kontrabasso)

Laulut Kansanlaulukirkko-vihkosesta.  Tämä messu myös striimataan. Linkki striimaukseen: https://youtu.be/GoN6fQ6-lF8

Noudatamme tilaisuuksissamme turvavälejä ja hygieniaohjeita.

Kirkkokissan pyhis Pikkukirkossa kaikenikäisille lapsille ja alle 3-vuotiaille yhdessä oman aikuisen kanssa.
Pyhäkoulunohjaaja Ulla Järvelä kutsuu osallistujat pyhikseen Pikkukirkkoon. Lapset palaavat takaisin vanhempiensa luokse ennen messu loppua.  Käynti kellotapulin puoleisesta sivuovesta. Pyhiksen kesto n. 25 min.

Messun jälkeen kirkkokahvit ruotsalaisella seurakuntakodilla, Runeberginkatu 24. Mukana kahveilla nimikkolähetti Olli Pitkänen, joka kahvien jälkeen kertoo työstäänThaimaassa.

Porvoon suomalainen seurakunta

Porvoon tuomiokirkko

Kirkkotori 1, 06100 Porvoo

Huomioittehan, että tuomiokirkossa noudatetaan pandemiatilanteen takia erityisiä turvallisuusohjeita mm. henkilömäärien (max. 150 henkilöä) ja turvavälien (2 m) suhteen.

Porvoon tuomiokirkon aukioloajat

Lue poikkeavista aukioloajata tämän linkin kautta
Touko-syyskuussa:
maanantaista perjantaihin klo 10-18
(juhannusaattona klo 10-14, juhannuspäivänä klo 14-17).
lauantaisin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Loka-huhtikuussa:
maanantaisin suljettu
tiistaista lauantaihin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16

Huomioittehan, että Tuomiokirkon aukioloajat voivat vaihdella esim. kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien vuoksi. Erityisesti kesälauantaisin Tuomiokirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, joiden vuoksi yleisön pääsyä kirkkoon voidaan joutua rajoittamaan.