Kesämusiikkia tuomiokirkossa

to 13.8. kello 19.00 - 20.20
Kuvassa pianisti Philip Ljung
Porvoon tuomiokirkko

Pianotaiteilija Philip Ljung konsertoi Porvoon tuomiokirkossa.

Pianotaiteilija Philip Ljung esittää konsertissaan Rahmaninovin, Schubertin ja Chopinin musiikkia.

Ohjelma on kuin musikaalinen maistelumenu täynnä rakastettuja karaktäärikappaleita. Konsertissa kuullaan kahden eri säveltäjän sarja "Musikaaliset hetket". Vaikka Rahmaninov onkin saanut sarjaansa vaikutteita edesmenneen säveltäjäkollegansa Schubertin sarjasta, ovat nämä kaksi samaa nimeä kantavaa teoskokoelmaa täysin erilaisista äänimaisemista. Aikaa teosten julkaisujen välillä kului noin 70 vuotta, mikä antaa yleisölle tunteen aikamatkailusta romantiikan syntyajoilta post-romantiikan aikaan.

Porvoon tuomiokirkko

Kirkkotori 1, 06100 Porvoo

Huomioittehan, että tuomiokirkossa noudatetaan pandemiatilanteen takia erityisiä turvallisuusohjeita mm. henkilömäärien (max. 150 henkilöä) ja turvavälien (2 m) suhteen.

Porvoon tuomiokirkon aukioloajat

Lue poikkeavista aukioloajata tämän linkin kautta
Touko-syyskuussa:
maanantaista perjantaihin klo 10-18
(juhannusaattona klo 10-14, juhannuspäivänä klo 14-17).
lauantaisin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Loka-huhtikuussa:
maanantaisin suljettu
tiistaista lauantaihin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16

Huomioittehan, että Tuomiokirkon aukioloajat voivat vaihdella esim. kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien vuoksi. Erityisesti kesälauantaisin Tuomiokirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, joiden vuoksi yleisön pääsyä kirkkoon voidaan joutua rajoittamaan.