Kesämusiikkia tuomiokirkossa

to 16.7. kello 19.00 - 20.00
Porvoon tuomiokirkko

Kansanpuhallinyhtye Tuultenpesä konsertoi Porvoon tuomiokirkossa.

Tuultenpesä – Vindarnas möte on keväällä 2016 perustettu kokoonpano, jonka ilmaisu syntyy erilaisista puhaltimista ja laulusta, pohjoismaisesta ja itämerensuomalaisesta perinteestä, improvisaatiosta ja uusista sävellyksistä. Se syntyi alunperin kahden kokoonpanon, suomalaisen Wind on Windin ja ruotsalaisen Zephyrin yhteistyöhankkeena.

Tuultenpesä on konsertoinut eri puolilla Suomea, Ruotsia ja Saksaa, nyt jo yli 20 konsertin verran. Vastaanotto on ollut lämmin ja innostunut: kuulijat ovat kertoneet, että heitä ovat puhutelleet mm. musiikin kauneus, esiintyjien villi kahjous, iloittelu ja heittäytyminen. Tulevana kesänä yhtye julkaisee ensilevynsä.

Porvoon tuomiokirkko

Kirkkotori 1, 06100 Porvoo

Porvoon tuomiokirkon aukioloajat

Lue poikkeavista aukioloajoista tämän linkin kautta
Touko-syyskuussa:
maanantaista perjantaihin klo 10-18
(juhannusaattona klo 10-14, juhannuspäivänä klo 14-17).
lauantaisin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Loka-huhtikuussa:
maanantaisin suljettu
tiistaista lauantaihin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16

Huomioittehan, että Tuomiokirkon aukioloajat voivat vaihdella esim. kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien vuoksi. Erityisesti kesälauantaisin Tuomiokirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, joiden vuoksi yleisön pääsyä kirkkoon voidaan joutua rajoittamaan.