Kesämusiikkia tuomiokirkossa

Kaisa Sidoroff ja Jarkko Yli-Annala urkuparvella
Porvoon tuomiokirkko

Kaisa Sidoroff, mezzosopraano ja Jarkko Yli-Annala, urut

Porvoon suomalaisen seurakunnan kanttorit Kaisa Sidoroff, mezzosopraano ja Jarkko Yli-Annala, urut konsertoivat Porvoon tuomiokirkossa.

Torstaina 2.7 klo 19.00 Porvoon tuomiokirkon kesäillan konsertissa on esiintymisvuorossa oman talon väkeä. Vajaan tunnin kestävässä konsertissa kuullaan musiikkia barokista 2000-luvulle. Illan säveltäjänimiä ovat Bach, Buxtehude, Haapasalo ja Sonninen. Uusinta musiikkia edustaa Juhani Haapasalon 2011 säveltämät kolme laulua piispa Irja Askolan runoihin. Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Koronatilanteen takia konserttiin voidaan ottaa 140 kuulijaa. Käsiohjelman saa ovella. Ovet kirkkoon avataan 20 minuuttia ennen tilaisuuden alkua ja sisällä istutaan merkityille paikoille, turvavälit huomioiden.