Helluntain sanajumalanpalvelus Porvoon Tuomiokirkossa

Porvoon tuomiokirkko

Helluntaipäivän jumalanpalvelus, aihe: Pyhän Hengen vuodattaminen

Jumalanpalveluksen toimittajat: Janne Kuusitunturi saarnaa, Minna Tuominen, Pasi NIeminen, Jarkko Yli-Annala, Minna Wesslund

Linkki lähetykseen: Helluntain jumalanpalvelus 31.5. klo 10

Virret:
111:1-3, 7
synnintunnustus  705
117:1-3

Kolehdin sijaan lahjoitusmahdollisuus Hengen uudistus kirkossamme- järjestölle:
Kirkkohallitus on määrännyt helluntain kirkkokolehdin Hengen uudistus kirkossamme -yhdistykselle. Lahjoitusvaroilla tuetaan paikallisseurakuntien tavoittavien  jumalanpalvelusyhteiso¨jen syntymistä ja kasvua valmennusten, mentoroinnin ja koulutustapahtumien kautta.
Tämän linkin kautta pääset järjestön sivuille, ja siellä tekemään lahjoituksesi:  Hengen uudistus kirkossamme

Porvoon suomalainen seurakunta

Porvoon tuomiokirkko

Kirkkotori 1, 06100 Porvoo

Huomioittehan, että tuomiokirkossa noudatetaan pandemiatilanteen takia erityisiä turvallisuusohjeita mm. henkilömäärien (max. 150 henkilöä) ja turvavälien (2 m) suhteen.

Porvoon tuomiokirkon aukioloajat

Lue poikkeavista aukioloajata tämän linkin kautta
Touko-syyskuussa:
maanantaista perjantaihin klo 10-18
(juhannusaattona klo 10-14, juhannuspäivänä klo 14-17).
lauantaisin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Loka-huhtikuussa:
maanantaisin suljettu
tiistaista lauantaihin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16

Huomioittehan, että Tuomiokirkon aukioloajat voivat vaihdella esim. kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien vuoksi. Erityisesti kesälauantaisin Tuomiokirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, joiden vuoksi yleisön pääsyä kirkkoon voidaan joutua rajoittamaan.