Valon messu 26.4 klo 17.00

su 26.4. kello 17.00 - 18.15
Pikkukirkko

Valon messu on seurakunnan vapaaehtoisten toimittama rento messu. Mukana bändi, rukousta, monenikäisiä ihmisiä. Eristysaikana kuvaamme valonemessun hartaushetken etukäteen ja linkki hartaushetkeen ja teejatkoille tulee tänne samana päivänä kuin tilaisuu on.

Teille, jotka kaipaatte rentoa messuyhteyttä, rukousta, laulua ja uusia tuttavuuksia teejatkoilla. Kaikki tämä yhdessä Jumalan kanssa.

Linkki Valonmessun hartaushetkeen klo 17.00  löytyy täältä

Teejatkot kaikille Teamsissa heti Valonmessun hartaushetken jälkeen. Linkki teejatkoille löytyy täältä

26.4.2020 Hartaushetkessä rippipuheen pitää Jussi Silventoinen, esirukoukseta ja dioista vastaa Meiju Bondsdorf, Raamattumietiskelyn ohjaavat Anne ja Olli Malve ja juontajan toimii Minna Tuominen. Hartaushetken on kuvannut Mette Skyttä ja editoinut Heikki Rautiainen.