Sanajumalanpalvelus Porvoon Tuomiokirkossa

Porvoon tuomiokirkko

Seurakunnan jumalanpalvelus Tuomiokirkossa sunnuntaisin ja pyhäpäivinä kello 10. Välitetään striimattuna.

Pyhän aihe: Hyvä paimen

Jumalanpalveluksen toimittavat: Iiro Salminen saarnaa, Juhana Sihvo, Marja-Leena Dammert, Merja Halmetoja, Kaisa Sidoroff

Linkki lähetykseen: 2. sunnuntai pääsiäisestä 26.4. klo 10

Virret: 375, synnintunnustus 708, 135, 177, 378:1,2,6 ja 942.

Kolehdin sijaan lahjoituksen voi antaa Suomen Pipliaseuran "Lukutaitoa naisille Afrikassa" -ohjelmaan  osoitteessa  https://www.piplia.fi/lahjoita/

Lukemaan ja kirjoittamaan oppiminen mullistaa ihmisen elämän: se avaa uusia mahdollisuuksia ikään, sukupuoleen ja rotuun katsomatta. Vielä nykyäänkin raamatunkäännöstyön yksi konkreettinen seuraus on, että vähemmistökansa saa kirjakielen, omakielistä kirjallisuutta ja oppii lukemaan. Tue lukutaitotyötä – annat ihmiselle ja kansalle tulevaisuuden!

Porvoon suomalainen seurakunta

Porvoon tuomiokirkko

Kirkkotori 1, 06100 Porvoo

Huomioittehan, että tuomiokirkossa noudatetaan pandemiatilanteen takia erityisiä turvallisuusohjeita mm. henkilömäärien (max. 150 henkilöä) ja turvavälien (2 m) suhteen.

Porvoon tuomiokirkon aukioloajat

Lue poikkeavista aukioloajata tämän linkin kautta
Touko-syyskuussa:
maanantaista perjantaihin klo 10-18
(juhannusaattona klo 10-14, juhannuspäivänä klo 14-17).
lauantaisin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Loka-huhtikuussa:
maanantaisin suljettu
tiistaista lauantaihin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16

Huomioittehan, että Tuomiokirkon aukioloajat voivat vaihdella esim. kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien vuoksi. Erityisesti kesälauantaisin Tuomiokirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, joiden vuoksi yleisön pääsyä kirkkoon voidaan joutua rajoittamaan.