Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus, striimattuna

Porvoon tuomiokirkko

Pitkäperjantain sanajumalanpalveluksessa urut vaikenevat, liturgisena värinä on musta

Pyhän aihe: Jumalan Karitsa

Jumalanpalvekuksen toimittajat: Minna Tuominen saarnaa, Juha Takala, Minna Wesslund, Jarkko Yli-Annala. Mukana Teemu Ahola, sello.

Jumalanpalvelus välitetään internetin välityksellä. Kirkossa voivat paikalla olla vain tilaisuuden toimittajat.

Linnki lähetykseen: PItkäperjantain jumalanpalvelus

Virret:
synnintunnustus 706
63: 1,6

Kolehtikohteena olisi ollut pitkäperjantaina Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahasto. Kolehtia ei voida näissä poikkeusoloissa kerätä, mutta voit tehdä lahjoituksen vastaavaan tarkoitukseen seuraavan sivuston kautta:  https://www.kirkonulkomaanapu.fi/lahjoita/lahjoita-katastrofiapuun/

Porvoon suomalainen seurakunta

Porvoon tuomiokirkko

Kirkkotori 1, 06100 Porvoo

Huomioittehan, että tuomiokirkossa noudatetaan pandemiatilanteen takia erityisiä turvallisuusohjeita mm. henkilömäärien (max. 150 henkilöä) ja turvavälien (2 m) suhteen.

Porvoon tuomiokirkon aukioloajat

Lue poikkeavista aukioloajata tämän linkin kautta
Touko-syyskuussa:
maanantaista perjantaihin klo 10-18
(juhannusaattona klo 10-14, juhannuspäivänä klo 14-17).
lauantaisin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Loka-huhtikuussa:
maanantaisin suljettu
tiistaista lauantaihin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16

Huomioittehan, että Tuomiokirkon aukioloajat voivat vaihdella esim. kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien vuoksi. Erityisesti kesälauantaisin Tuomiokirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, joiden vuoksi yleisön pääsyä kirkkoon voidaan joutua rajoittamaan.