Urkumessu

Porvoon tuomiokirkko

C. Tournemire: Epiphania Domini. Reidar Tollander, urut. Kaisa Sidoroff, laulu. Elefteria Apostolidou ja Iiro Salminen, liturgia.

Loppiaisaattona 5.1. klo 18 vietetään Porvoon tuomiokirkossa urkumessua. Messumusiikkina kuullaan ranskalaisen Charles Tournemiren (1870-1939) loppiaismessu "Epiphania Domini" kokoelmasta L'Orgue Mystique. Urkumessu pohjautuu gregoriaanisille hymneille, jotka messussa laulaa kanttori Kaisa Sidoroff. Urkurina on Reidar Tollander. Kaksikielisen messun liturgian toimittavat Elefteria Apostolidou ja Iiro Salminen.

Porvoon suomalainen seurakunta, Borgå svenska domkyrkoförsamling

Porvoon tuomiokirkko

Kirkkotori 1, 06100 Porvoo

Porvoon tuomiokirkon aukioloajat

Lue poikkeavista aukioloajoista tämän linkin kautta
Touko-syyskuussa:
maanantaista perjantaihin klo 10-18
(juhannusaattona klo 10-14, juhannuspäivänä klo 14-17).
lauantaisin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Loka-huhtikuussa:
maanantaisin suljettu
tiistaista lauantaihin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16

Huomioittehan, että Tuomiokirkon aukioloajat voivat vaihdella esim. kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien vuoksi. Erityisesti kesälauantaisin Tuomiokirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, joiden vuoksi yleisön pääsyä kirkkoon voidaan joutua rajoittamaan.