Seurakuntavaalit 2018

Seurakunnissa soi - jatkossakin?

Martti Lutherin kerrotaan pitäneen musiikkia yhtenä Jumalan parhaista lahjoista ihmiskunnalle.

Luterilaisen kirkon elämässä musiikilla on keskeinen sija. On vaikea kuvitella oikeastaan mitään seurakunnan tilaisuutta ilman virttä tai muuta laulua.

Porvoon seurakunnissa musiikki soi! On useita kuoroja, lukuisa määrä erilaisia konsertteja ja seurakuntalaiset pääsevät nauttimaan musiikista jumalanpalveluksissa sekä kirkollisissa toimituksissa.

Kiitos tästä kuuluu ammattitaitoisille kanttoreille ja pitkäjänteiselle työlle musiikin parissa. Musiikki kantaa kristillistä sanomaa eteenpäin, se kohottaa mielen surun hetkellä ja ylentää juhlahetken.

Korkealaatuinen musiikkityö vaatii kuitenkin pitkäjänteistä kehittämistä, aikaa ja resursseja. On oltava aikaa harjoitella, soitinten ja tilojen on toimittava ja kuorolaisia on harjoitettava. Tämä kaikki vaatii tuekseen viisaita ratkaisuja.

Näistäkin resursoinneista päättävät vaaleilla valitut seurakuntalaisten edustajat. Seurakuntalaiset valitsevat luottamushenkilöt, jotka johtavat seurakunnan toimintaa.

• Ennakkoäänestys on päättynyt, kymmenisen prosenttia äänioikeutetuista on jo vaikuttanut. Kiitos!
  • Vaalipäivä on sunnuntai 18.11.2018. Porvoossa äänestetään Pikkukirkossa klo 11 – 20, tervetuloa! Henkilötodistus riittää äänestämiseen.

ÄÄNESTÄ JA VAIKUTA!