Rukouspyyntö

Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Fil. 4: 6 Toivotko seurakunnan rukousta sinulle tärkeän asian puolesta? Voit jättää rukouspyyntösi ja rukousaiheesi alla olevaan viestikenttään. Kiitä, pyydä, ano – rukouksella on monta muotoa. Voit lähettää oman rukouspyyntösi myös nimettömästi (jätä täyttämättä lomakkeen nimi- ja sähköposti -kohdat). Rukousaiheesi puolesta rukoillaan seurakunnan yhteisessä esirukouksessa sunnuntain messuissa.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.