Hae kerhonohjaajaksi kaudelle 2020 - 2021

Kerhon ohjaaminen on parhaimmillaan mukava harrastus, jossa saat mukavia kokemuksia lasten kanssa ja pääset oppimaan erilaisia taitoja ja haastamaan itseäsi. Pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja saat myös mukavan merkinnän ansioluetteloosi.

Kerhonohjaajien haku kaudelle 2020 - 2021 aukeaa 11.3. klo 18, hae tästä

Kerhonohjaajien vm. 2018-2019 syitä, miksi kerhoa kannattaa lähteä ohjaamaan:

Lapset on piristäviä. Kerhonohjauksesta saa hyvää ja hyödyllistä kokemusta ryhmänohjauksesta. Hauskoja hetkiä, ihania lapsia.

Olen saanut uusia työkokemuksia. Olen myös oppinut olemaan lasten kanssa. Olen oppinut soveltamaan ja joustamaan asioissa.

Kannattaa lähteä kerhonohjaajaksi, koska työkokemuksesi kasvaa, opit tarkkailemaan villejä tilanteita lasten kanssa. Kerhonohjaus on kivaa ja se on silmiä avaavaa, kuinka avoimia lapset ovat. Opit myös lapsilta paljon ja pääset opettamaan heille uusia asioita. Lapsista näkee kun he iloitsevat siitä mitä tekevät

Porvoon suomalainen seurakunta
Lundinkatu 5