Tyttö ja taapero kirkossa.

Pyhäkoulu

Valtioneuvoston uudet korona-ohjeet mahdollistavat alle 50 henkilön kokoontumiset kesäkuun alusta alkaen. Siksi järjestämme kesäkuussa Taaperopyhikset tiistaina 2.6. ja 9.6. klo 9.30-11 ja Vauvapyhikset torstaina 4.6. ja 11.6. klo 9.30 -11. Tuomiorovastin kerhotilassa (Suomenkyläntie 6).

Sään salliessa pyhikset pidetään ulkona. Sateella olemme sisällä Tuomiorovastin väljässä kerhotilassa, jossa mm. turvavälien noudattaminen on mahdollista.  (HUOM. paikka siis vaihtunut keväästä) Lue lisää.

Kirjepyhäkoulu toimii edelleen normaalisti ja alla olevien linkkien kautta voitte osallistua lastenohjaajiemme pitämiin pyhäkoulutuokioihin. Tervetuloa niihin mukaan!

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, pieni kirkkohetki. Se tarjoaa 3-12 -vuotiaalle lapselle mahdollisuuden hiljentyä yhdessä toisten lasten ja pyhäkoulunopettajan kanssa. Alle 3-vuotiaat ovat myös tervetulleita pyhäkouluun yhdessä aikuisen kanssa.

Hiljentyminen ei ole pyhäkoulussa vain hiljaa olemista ja kuuntelua, vaan yhteistä ihmettelyä, rukousta, laulamista ja Raamatun kertomuksiin tutustumista monin eri tavoin. Pyhäkoulut ovat ilmaisia eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tervetuloa mukaan!

Tästä linkistä pääset osallistumaan lastenohjaajiemme Iidan ja Pirjon pitämään pyhäkouluun.

Ja tästä linkistä Sannan ja Jennin pitämään pyhäkouluun.

Tässä linkissä on pyhäkoulu Palmusunnuntaista. Sen ohjaavat Sanna ja Noora.

11.4. pääsiäisen pyhäkoulutuokioon voit osallistua tästä. Ohjaajina Jenni ja Iida.

18.4. pyhäkoulutuokioon pääset tästä. Aiheena on Pietarin kalansaalis. Mukana ovat Iida, Jenni, Pirjo ja Kaisa-kanttori.

25.4. pyhäkoulutuokioon pääset tästä. Pirjo kertoo Hyvästä paimenesta.

2.5. pyhäkoulutuokioon pääset tästä. Iida kertoo kodista ja koti-ikävästä.

9.5. pyhäkoulutuokioon pääset tästä. Äitienpäivän pyhäkoulutuokiossa ovat mukana Pirjo, Iida ja Kaisa-kanttori.

16.5. pyhäkoulutuokioon päästet tästä. Mukana ovat Pirjo ja Kaisa-kanttori. Päivän aiheena on rukous.

23.5. pyhäkoulutuokioon pääset tästä. Pirjo kertoo helatorstaista.

30.5. pyhäkoulutuokioon pääset tästä. Pirjo kertoo helluntain tapahtumista.

ma. projektityöntekijä
Porvoon suomalainen seurakunta