Tyttö ja taapero kirkossa.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, pieni kirkkohetki. Se tarjoaa 3-12 -vuotiaalle lapselle mahdollisuuden hiljentyä yhdessä toisten lasten ja pyhäkoulunopettajan kanssa. Alle 3-vuotiaat ovat myös tervetulleita pyhäkouluun yhdessä aikuisen kanssa.

Hiljentyminen ei ole pyhäkoulussa vain hiljaa olemista ja kuuntelua, vaan yhteistä ihmettelyä, rukousta, laulamista ja Raamatun kertomuksiin tutustumista monin eri tavoin. Pyhäkoulut ovat ilmaisia eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Koronarajoituksista johtuen pyhäkoulut ovat toistaiseksi tauolla. Seuraa ilmoitteluamme toiminnan alkamisesta esim. verkkosivuillamme, Uusimaa-lehden seurakuntapalstalla, fb Porvoon lastenohjaajat tai Instagram siipien_suojassa

ma. projektityöntekijä
Porvoon suomalainen seurakunta