Pyhäkoulu

Huom: Porvoon suomalainen seurakunta haluaa omalta osaltaan olla hillitsemässä korona-viruksen leviämistä. Siksi Vauva- ja Taaperopyhis sekä Kirkkokissan ja Kirkkoketun pyhikset on peruttu 16.3.2020 alkaen. Ilmoitamme, kun niiden toiminta voidaan käynnistää uudelleen.

Kirjepyhäkoulu toimii edelleen normaalisti ja alla olevien linkkien kautta voitte osallistua lastenohjaajiemme pitämiin pyhäkoulutuokioihin. Tervetuloa niihin mukaan!

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, pieni kirkkohetki. Se tarjoaa 3-12 -vuotiaalle lapselle mahdollisuuden hiljentyä yhdessä toisten lasten ja pyhäkoulunopettajan kanssa. Alle 3-vuotiaat ovat myös tervetulleita pyhäkouluun yhdessä aikuisen kanssa.

Hiljentyminen ei ole pyhäkoulussa vain hiljaa olemista ja kuuntelua, vaan yhteistä ihmettelyä, rukousta, laulamista ja Raamatun kertomuksiin tutustumista monin eri tavoin.

Pyhäkoulut ovat ilmaisia eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tervetuloa mukaan!

Tästä linkistä pääset osallistumaan lastenohjaajiemme Iidan ja Pirjon pitämään pyhäkouluun.

Ja tästä linkistä Sannan ja Jennin pitämään pyhäkouluun netissä.

Tulisitko pyhäkoulunohjaajaksi?

Haluaisitko pitää lapsille pyhäkoulua? Tule rohkeasti mukaan, vaikka lyhyeksikin aikaa. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta pyhäkoulun ohjaamisesta, sillä perehdytämme sinut tehtävään ja saat siihen tarvitsemasi tuen.
Lisätietoja: Marja-Leena Dammert, puh. 040 478 0904.

Pyhisten viikkoaikataulut
Pyhikset peruttu 16.3. alkaen. Ilmoitamme, kun toiminta voi käynnistyä uudelleen.

Tiistaisin

Taaperopyhis klo 9.30 srk-kodin Alustassa, Lundinkatu 5, käynti sisäpihan kautta Runeberginkadun puolelta. Taaperopyhiksessä on liikuntaa, laulua, laululeikkejä ja muuta mukavaa yhdessä vanhemman kanssa. Lisäksi kynttilähetki ja kahvitarjoilu.

Torstaisin

Vauvapyhis klo 9.30 srk-kodin Alustassa, Lundinkatu 5, käynti sisäpihan kautta Runeberginkadun puolelta. Vauvapyhiksessä lauletaan, lorutellaan, körötellään ja vietetään yhteinen kynttilähetki. Noin puoli tuntia kestävän ohjelmaosuuden jälkeen on aikaa myös leppoisaan jutusteluun ja vauva-arjen jakamiseen kahvikupposen äärellä.

Tervetuloa alle 1-vuotiaat yhdessä vanhemman kanssa. Ottakaa mielellään vauvalle oma alusta/peitto mukaan.

Sunnuntaisin

Kirkkokissan pyhis joka toinen sunnuntaina klo 10 alkavan messun aikana Porvoon tuomiokirkon alakerrassa (Kirkkotori 1). Tervetuloa kaikenikäiset lapset ja alle 3-vuotiaat oman aikuisen kanssa! Pyhäkoulutuokion kesto on noin 25 minuuttia.

Kirkkoketun pyhis kokoontuu noin kerran kuukaudessa sunnuntaina klo 13-14 Gammelbackan seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa (Viertotie 1). Tervetuloa kaikenikäiset lapset ja alle 3-vuotiaat mielellään oman aikuisen kanssa.

ma. projektityöntekijä
Porvoon suomalainen seurakunta