Tyttö ja taapero kirkossa.

Pyhäkoulu

Koronarajoituksista johtuen pyhäkoulutoiminta sisätiloissa ja ulkona on keskeytetty toistaiseksi.

Korvaavana toimintana Vauva- ja taaperopyhis kokoontuvat tiistaina 2. ja 9.3. klo 10-11 Teams-sovelluksen kautta. Tule mukaan!
Lisätietoja saat tästä.

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, pieni kirkkohetki. Se tarjoaa 3-12 -vuotiaalle lapselle mahdollisuuden hiljentyä yhdessä toisten lasten ja pyhäkoulunopettajan kanssa. Alle 3-vuotiaat ovat myös tervetulleita pyhäkouluun yhdessä aikuisen kanssa.

Hiljentyminen ei ole pyhäkoulussa vain hiljaa olemista ja kuuntelua, vaan yhteistä ihmettelyä, rukousta, laulamista ja Raamatun kertomuksiin tutustumista monin eri tavoin. Pyhäkoulut ovat ilmaisia eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

ma. projektityöntekijä
Porvoon suomalainen seurakunta