Tyttö ja taapero kirkossa.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, pieni kirkkohetki. Se tarjoaa 3-12 -vuotiaalle lapselle mahdollisuuden hiljentyä yhdessä toisten lasten ja pyhäkoulunopettajan kanssa. Alle 3-vuotiaat ovat myös tervetulleita pyhäkouluun yhdessä aikuisen kanssa.

Hiljentyminen ei ole pyhäkoulussa vain hiljaa olemista ja kuuntelua, vaan yhteistä ihmettelyä, rukousta, laulamista ja Raamatun kertomuksiin tutustumista monin eri tavoin. Pyhäkoulut ovat ilmaisia eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tervetuloa kaikenikäiset lapset mukaan Kirkkokissan tai Kirkkoketun pyhikseen. Vauva- ja Taaperopyhikseen kutsumme perheen pienimpiä yhdessä vanhemman kanssa.

Kevääällä emme voineet kokoontua pyhäkouluihin koronapandemian takia. Alla olevien linkkien kautta voit osallistua keväällä YouTubessa julkaistuihin lastenohjaajiemme pitämiin pyhäkouluhetkiin.

Tästä linkistä pääset osallistumaan lastenohjaajiemme Iidan ja Pirjon pitämään pyhäkouluun.

Tässä linkissä on pyhäkoulu Palmusunnuntaista. Sen ohjaavat Sanna ja Noora.

11.4. pääsiäisen pyhäkoulutuokioon voit osallistua tästä. Ohjaajina Jenni ja Iida.

18.4. pyhäkoulutuokioon pääset tästä. Aiheena on Pietarin kalansaalis. Mukana ovat Iida, Jenni, Pirjo ja Kaisa-kanttori.

25.4. pyhäkoulutuokioon pääset tästä. Pirjo kertoo Hyvästä paimenesta.

2.5. pyhäkoulutuokioon pääset tästä. Iida kertoo kodista ja koti-ikävästä.

23.5. pyhäkoulutuokioon pääset tästä. Pirjo kertoo helatorstaista.

ma. projektityöntekijä
Porvoon suomalainen seurakunta