Vauva nukkuu tutti suussa aikuisen sylissä. Aikuinen tukee kädellään vauvan niskaa ja päätä.

Perhepyhäkoulut

Taaperopyhis

tiistaisin klo 9.30 - 11 suomalaisen seurakuntakodin Alustassa, Runeberginkatu 29 (käynti sisäpihalta).

Taaperopyhiksessä on laululeikkejä, liikuntaa ja muuta mukavaa yhdessä vanhemman kanssa. Rauhoitumme yhteisessä kynttilähetkessä ja noin puoli tuntia kestävän ohjelmaosuuden jälkeen on vielä aikaa lasten vapaaseen leikkiin sekä leppoisaan jutusteluun mehu- ja kahvitarjoilun lomassa.
Tervetuloa noin 1-3 -vuotiaat vanhempineen!

Syksyn toiminta käynnistyy elokuussa, viikolla 34. Ensimmäinen kokoontumiskerta on 18.8.

Vauvapyhis

torstaisin klo 9.30-11 suomalaisen seurakuntakodin Alustassa, Runeberginkatu 29 (käynti sisäpihalta).

Tervetuloa alle 1-vuotiaat yhdessä vanhemman kanssa laulamaan, loruttelemaan, köröttelemään ja viettämään yhteinen kynttilähetki. Noin puoli tuntia kestävän ohjelmaosuuden jälkeen on aikaa myös vauva-arjen jakamiseen kahvikupposen äärellä.

Syksyn toiminta käynnistyy elokuussa, viikolla 34. Ensimmäinen kokoontumiskerta on 20.8.