Vauva nukkuu tutti suussa aikuisen sylissä. Aikuinen tukee kädellään vauvan niskaa ja päätä.

Perhepyhäkoulut

Sisä- ja ulkotiloissa pidettävät pyhäkoulut on peruttu maaliskuun loppuuna asti koronarajoituksista johtuen.

Vauva- ja taaperopyhis verkossa

tiistaisin klo 10 - 11 Teams-sovelluksen kautta.

Tule tapaamaan toisia vauvoja, taaperoita ja vanhempia Teams-videoyhteyden kautta!
Alle 3-vuotiaiden lasten ja heidän vanhempiensa yhteisessä verkkopyhiksessä laulamme, leikimme, loruttelemme ja vietämme hartaushetken. Puoli tuntia kestävän ohjatun ohjelmaosuuden jälkeen voit jäädä vielä juttelemaan ja jakamaan arjen kuulumisia.

Ilmoittaudu ennakkoon mukaan os. marja-leena.dammert@evl.fi
Linkki osallistumista varten lähetetään sähköpostiisi pyhistä edeltävänä päivänä. Jos ilmoittautumisia ei ole, tilaisuus perutaan.

______________________________________________________________________________________________

Jos kokoontumisrajoituksia ei ole, pyhikset kokoontuvat kevätkaudella seuraavasti:

Sporttis-pyhis

Lauantaisin klo 10 - 11 kerran kuukaudessa 23.1., 13.2., 13.3., 10.4. ja 8.5.  Gammelbackan seurakuntakeskuksen ympäröivässä luonnossa, aloitus seurakuntakeskuksen pihalla (Viertotie 1)

Yhteistä liikuntaa, puuhailua ja kisailua koko perheelle. Lopuksi hartaushetki.
Tiedätkö muuten, millaisia leikkejä ja pelejä lapset leikkivät Afrikassa tai Aasiassa? Siitäkin saat tietoa ja kokemuksia Sporttis-pyhiksessä.
Pukeudu sään mukaan. Ei osallistumismaksua.

Taaperopyhis

Tiistaisin klo 9.30 - 11 suomalaisen seurakuntakodin Alustassa, Runeberginkatu 29 (käynti sisäpihalta).

Taaperopyhiksessä on laululeikkejä, liikuntaa ja muuta mukavaa yhdessä vanhemman kanssa. Rauhoitumme yhteisessä kynttilähetkessä ja noin puoli tuntia kestävän ohjelmaosuuden jälkeen on vielä aikaa lasten vapaaseen leikkiin sekä leppoisaan jutusteluun mehu- ja kahvitarjoilun lomassa.
Tervetuloa noin 1-3 -vuotiaat vanhempineen!

Kevätkausi alkaa 12.1.2021 (ellei koronarajoitukset estä kokoontumista)

Vauvapyhis

Torstaisin klo 9.30-11 suomalaisen seurakuntakodin Alustassa, Runeberginkatu 29 (käynti sisäpihalta).

Tervetuloa alle 1-vuotiaat yhdessä vanhemman kanssa laulamaan, loruttelemaan, köröttelemään ja viettämään yhteinen kynttilähetki. Noin puoli tuntia kestävän ohjelmaosuuden jälkeen on aikaa myös vauva-arjen jakamiseen kahvikupposen äärellä.

Kevätkausi alkaa 14.1.2021 (ellei koronarajoitukset estä kokoontumista)