Seurakunnassa käynnistyy 2.2 klo 17.30 Perheystävä- vertaisryhmä

lähiaikoina vanhemmiksi tulleille.

Ryhmä kokoontuu kymmenen kertaa 1,5 h ja aluksi Teamsissa n. kolmen viikon välein.   Yhteen ryhmään mahtuu maksimissaan 10 vanhempaa. Ensimmäistä ryhmää ohjaavat porvoolainen Elsan äiti Sara Välilä sekä pastori, psykoterapeutti Minna Tuominen.

Ryhmä on ilmainen ja edellyttää sekä sitoutumista ryhmään että luottamuksellisuutta siten, että ryhmään osallistuvat voivat luottaa siihen, ettei heidän asioistaan kerrota ulkopuolisille.

Ryhmässä käytetään Lasten ja nuorten keskuksen tuottamaa Rakkauden kymmenen käskyä – materiaalia. Ryhmän tavoitteena on jakaa vanhemmuuteen liittyviä kysymyksiä ja vahvistaa vanhempien voimavaroja. Toivottavaa olisi myös, että ryhmässä syntyisi tuttuja tai jopa ystäviä ja paikallinen yhteisöllisyys vahvistuisi.  Ryhmää ohjaavat aina samassa elämäntilanteessa oleva vertaisohjaaja ja seurakunnan työntekijä.

Mikäli innostuit ja haluat tietää ryhmästä lisää, ota yhteyttää minna.e.tuominen@evl.fi , p. 040 6764117

Ryhmässä käytetään uutta Rakkauden kymmenen käskyä- kirjaa.

Kirjaa voi lukea itsekseen ja sitä hyödynnyteen ryhmässä.