Perheolkkarimainos. Teksti sama kuin alla sivulla.

PerheOlkkari

Haluatko sinäkin joskus lapsesi kanssa vaan rentoutua olohuoneessa ilman tekemisen paineita?
Tai ehkä kaipaat aikuisten juttuseuraa, ja lapsellesi puuhakaveria?
Molemmat voit saada PerheOlkkarissa, joka on auki torstaisin klo 13.00 – 16.00
upeassa vanhassa talossa Linnanmäen kupeessa.

Voit tulla milloin vaan, piipahtamaan, olemaan, kahvittelemaan, juttelemaan, tapaamaan toisia, hiljentymään, leikkimään, piirtämään, ulkoilemaan! Voit ottaa omat eväät mukaan.
Toiminta on kaksikielistä.

Tule nauttimaan vanhan talon tunnelmasta ja poikkeamaan PERHEOLKKARIIN
( Suomenkyläntie 6, kerhorakennus ) torstaisin klo 13.00 – 16.00. Toiminta alkaa torstaina 9.9.

Olkkarissa sinua odottavat seurakuntien lastenohjaajat Kerstin, Mari ja Pirjo!
Kysymyksiä? Laita viestiä Helena Halvarille p. 040 728 0330

FamiljeVardagsrum

Vill du också ibland bara slappna av med ditt barn i vardagsrummet utan att behöva göra något?
Eller kanske saknar du vuxna att prata med och för ditt barn någon att pyssla med?
Du kan få båda i FamiljeVardagsrummet som är öppet torsdagar kl. 13.00–16.00
i ett snyggt gammalt hus i närheten av Borgbacken.

Du kan komma när som helst, för att titta in, vara, dricka kaffe, prata, träffa andra, bli stilla, leka, rita, vara ute! Du kan ta egen matsäck med. Verksamheten är tvåspråkig.

Kom och njuta av stämningen i ett gammalt hus och titta in i FAMILJEVARDAGSRUMMET (Finnbyvägen 6, klubbhuset) torsdagar 13.00–16.00. Verksamheten börjar torsdag 9.9.

I vardagsrummet väntar församlingarnas barnledare Kerstin, Mari och Pirjo på dig!
Frågor? Skicka meddelande till Helena Halvari, tfn 040 728 0330

Perheolkkarimainos. teksti sama kuin sivulla oleva teksti