lapsia ja aikuisia.

Tule mukaan perhekerhoihin!

Koronarajoituksista johtuen perhekerhot ovat suljettu.
Ilmoittelemme facebookissa: Porvoon lastenohjaajat ja instagramissa: siipien_suojassa, teams - perhekerhoista.

Helsingin hiippakunnan ohjeet seurakunnille 23.12.21

Alakoululaisten iltapäiväkerhot jatkavat toimintaansa kaupunkien perusopetusta koskevien linjausten ja ohjeiden mukaisesti. Iltapäiväkerhojen lisäksi myös lasten päiväkerhot voivat jatkaa toimintaansa kaupunkien varhaiskasvatuksen kerhojen linjauksia vastaavasti.

Porvoon kaupungin linjaus 4.1.22

Avoimet varhaiskasvatuspalvelut.
Avoimet varhaiskasvatuspalvelut eivät käynnisty joulutauon jälkeen 10. tammikuuta, vaan vasta kun tilanne taas sallii.

Meitä voi seurata  facebookin ( Porvoon lastenohjaajat ) ja Instagramin ( siipien_suojassa ) kautta.

Hei,

Tervetuloa perhekerhoon lapset yhdessä vanhemman, isovanhemman, kummin, hoitajan tai muun itsellesi tärkeän aikuisen kanssa.
Perhekerhossa lapset pääsevät tutustumaan muihin lapsiin leikkien, laulaen ja askarrellen. Aikuisille perhekerhot ovat hyviä paikkoja tavata samassa elämänvaiheessa olevia vaikkapa kahvikupposen äärellä keskustellen.

Kerhossa pidämme aina pienen hartaushetken, jonka aikana on mahdollisuus hetkeksi hiljentyä ja pysähtyä. Perhekerhossa ei ole ikärajaa eikä sinun tarvitse ilmoittaa tulostasi etukäteen. Kerhoon voit saapua ja lähteä omien aikataulujesi mukaan.
Nähdään perhekerhossa!

Terveisin,
Lastenohjaajat

Tiedote poikkeusoloista

Noudatamme turvaohjeita. Maskisuositus.

Perhekerhot  2021 - 2022

to  9.00 – 11.30  GAMMELBACKA
Gammelbackan kerhotila
Viertotie 1

ke  9.00 – 11.00  KULLOO
Kulloon kyläkappeli
Laversintie 8

pe 9.00 – 11.00  KERKKOO
Kerkkoon kerhotila (koululla )
Savimäentie 6

pe  9.00 – 11.00  KESKUSTA
Suomalainen seurakuntakoti, alusta
Käynti Runeberginkadun ja pihan puolelta

Materiaaleja paperisen lapasen askarteluun.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja
Porvoon suomalainen seurakunta