Kerkkoon liikuntasali ja välineitä

Kerkkoon iltapäiväkerho

Porvoon kaupunki tiedottaa 14.3.2020

Perusopetuksen ja Porvoon taidekoulun iltapäivätoiminta keskeytyy toistaiseksi

Porvoon kaupungin poikkeusolojen johtoryhmä on päättänyt keskeyttää myös perusopetuksen iltapäiväkerhojen toiminnan toistaiseksi maanantaista 16. maaliskuuta alkaen. Tämä koskee kaikkia iltapäiväkerhoja, joiden järjestäjinä toimivat erilaiset yhdistykset, Porvoon taidekoulu ja Porvoon suomalainen seurakunta. Iltapäivätoiminnan järjestäjät tiedottavat itse lisää asiasta suoraan koululaisten huoltajille.

Iltapäiväkerhojen toiminnan keskeyttäminen on osa mittavaa toimenpidekokonaisuutta, jonka avulla Porvoon kaupunki pyrkii hidastamaan koronaviruksen etenemistä.

Poikkeusolojen johtoryhmä kokoontuu toistaiseksi päivittäin käymään läpi koronavirustilannetta ja päättämään tarvittavista toimenpiteistä.

Lisätietoja: koulutusjohtaja Jari Kettunen, jari.kettunen@porvoo.fi

Kerkkoon iltapäiväkerho toimii Jokilaakson koulun tiloissa (Savimäentie 6, Kerkkoo). Kerhossa toimivat ohjaajina koulutetut seurakunnan lastenohjaajat Sanna Holmsten ja Nora Kalske.

Iltapäiväkerhossamme haluamme tarjota lapsille monipuoliset mahdollisuudet osallistua ohjattuun ja virkistävään toimintaan. Tällaista toimintaa on esimerkiksi liikuntatuokiot ulkona ja liikuntasalissa, kädentaidot ja erilaiset askartelut, leikin tärkeyttä unohtamatta.

Myös lepo, rentoutuminen ja satuhetket kuuluvat jokaviikkoiseen arkeemme. Kerhossa on mahdollisuus läksyjen tekoon. Kerran viikossa hiljennymme myös pieneen hartaushetkeen.

Kaikessa toiminnassamme kulkee punaisena lankana myönteiset elämykset ja kokemukset sekä kristillinen ihmiskäsitys ja arvopohja.

Tavoitteenamme on tarjota lapselle turvallinen ja rauhallinen iltapäivä sekä monipuolinen välipala.

Huomioimme toiminnassamme lapsen mahdollisuuden vaikuttaa kerhopäivän sisältöön sekä pidämme aktiivisesti yhteyttä niin koulun kuin vanhempienkin kanssa.

Nora Kalske ja Sanna Holmsten, lastenohjaajia