Hamarin tammenterhoja

Porvoon kaupunki tiedottaa 14.3.2020

Perusopetuksen ja Porvoon taidekoulun iltapäivätoiminta keskeytyy toistaiseksi

Porvoon kaupungin poikkeusolojen johtoryhmä on päättänyt keskeyttää myös perusopetuksen iltapäiväkerhojen toiminnan toistaiseksi maanantaista 16. maaliskuuta alkaen. Tämä koskee kaikkia iltapäiväkerhoja, joiden järjestäjinä toimivat erilaiset yhdistykset, Porvoon taidekoulu ja Porvoon suomalainen seurakunta. Iltapäivätoiminnan järjestäjät tiedottavat itse lisää asiasta suoraan koululaisten huoltajille.

Iltapäiväkerhojen toiminnan keskeyttäminen on osa mittavaa toimenpidekokonaisuutta, jonka avulla Porvoon kaupunki pyrkii hidastamaan koronaviruksen etenemistä.

Poikkeusolojen johtoryhmä kokoontuu toistaiseksi päivittäin käymään läpi koronavirustilannetta ja päättämään tarvittavista toimenpiteistä.

Lisätietoja: koulutusjohtaja Jari Kettunen, jari.kettunen@porvoo.fi

Hamarin iltapäiväkerho sijaitsee koulun pihapiirissä, jolloin lapsilla on turvallinen siirtymä koulupäivän jälkeen kerhoilemaan kanssamme. Iltapäiväkerhossa pääsee leikkimään, askartelemaan, tekemään läksyjä ja rauhoittumaan joka päivä. Ulkoilu on suuressa osassa kerhopäivää. Pyrimme ulkoilemaan joka päivä.

Kerhon punaisenalankana on kristilliset arvot, jotka näkyvät toiminnassamme ja lasten kohtaamisessa. Kirkkovuoden pyhät ja Raamatun kertomukset tulevat tutuiksi viikoittaisissa hartauksissa.

Hamarin kerhon ulko-ovi