Ihmisiä lähetyspiirissä.

Lähetyspiirit

Seurakunnassamme toimii viisi lähetyspiiriä, joiden vastuuhenkilöinä toimivat niin vapaaehtoiset kuin työntekijätkin. Seurakunnassa järjestetään lähetysjuhlia ja -lounaita, retkiä ja myyjäisiä. Lähetyspiirit vastaavat myös Tuomiorovastin pappilan kirkkokahvituksesta sunnuntaisin.

Lähetyksen työpaja maanantaisin klo 10-12 seurakuntakodin kahviossa. Se sopii innokkaalle käsitöiden harrastajalle, joka kaipaa samansieluisten seuraa. Työpajassa tehdään yhdessä puikot kilisten tai virkkuukoukku heiluen erilaisia käsitöitä, askarellaan kortteja, kransseja ym. lähetyksen myyjäisiin. Tarvikkeet saa paikan päällä. Työpajan alussa on alkuhartaus ja siellä kuullaan uunituoreet kuulumiset lähetyskentiltä kahvikupposen äärellä.

Piirit toistaiseksi Koronan takia tauolla.

SLS Suomen Lähetysseura

• Kerkkoon lähetyspiiri, kokoontuu kodeissa.

• Suomen Lähetysseuran lähetyspiiri kerran kuukaudessa tiistaisin klo 18 seurakuntakodilla, kokoushuone 3, IV kerros.

SLEY Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys

Sleyn piiri kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo 14 seurakuntakodilla, pääosin pikkusalissa.
Yhdyshenkilö: Terttu Turkki, p. 040 5065714

Evankelisluterilainen lähetysyhdistys Kylväjä

Kylväjän piiri kokoontuu kerran kuussa maanantaisin klo 18 seurakuntakodin kahviossa.

Yhteyshenkilö: Marja Sainio, p. 040 044  7714.

SANSA Medialähetysjärjestö Sanansaattajat ry

Sansan piiri kokoontuu kerran kuussa torstaisin klo 18