Ihmisiä lähetyspiirissä.

Lähetyspiirit

Seurakunnassamme toimii viisi lähetyspiiriä, joiden vastuuhenkilöinä toimivat niin vapaaehtoiset kuin työntekijät. Seurakunnassa järjestetään lähetysjuhlia, retkiä ja myyjäisiä. Lähetyspiirit vastaavat useimmiten myös kirkkokahvituksesta sunnuntaisin.

TOIMINTA KESÄTAUOLLA

Lähetyksen työpaja on maanantaisin klo 1012 seurakuntakodilla. Se sopii innokkaalle käsitöiden harrastajalle, joka kaipaa samansieluisten seuraa. Työpajassa tehdään yhdessä puikot kilisten tai virkkuukoukku heiluen erilaisia käsitöitä, askarellaan kortteja, kransseja yms. lähetyksen myyjäisiin. Tarvikkeet saa paikan päällä. Työpajan alussa on alkuhartaus ja siellä kuullaan uunituoreet kuulumiset lähetyskentiltä kahvikupposen äärellä.

SLS eli Suomen Lähetysseura

Suomen Lähetysseuran lähetyspiiri kerran kuukaudessa tiistaisin klo 18 Gammelbackan seurakuntakeskuksessa (Viertotie 1)
Yhteyshenkilö: Helena Viljanen, puh. 040 822 4443

SLEY eli Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys

Sleyn piiri kokoontuu noin kerran kuussa torstaisin klo 18 seurakuntakodin pikkusalissa
25.8. / 22.9. / 27.10. / 1.12.
Yhdyshenkilö: Seppo Lipponen, p. 040 705 7576

Evankelisluterilainen lähetysyhdistys Kylväjä

Kylväjän piiri kokoontuu kerran kuussa tiistaisin klo 18 seurakuntakodin pikkusalissa

Yhteyshenkilö: Marja Sainio, p. 040 044 7714

SANSA eli Medialähetys Sanansaattajat ry

Sansan piiri kokoontuu kerran kuussa torstaisin klo 18 seurakuntakodin kahviossa
8.9. / 6.10. / 10.11. / 8.12.
Yhteyshenkilö: Sri Tyrkkö p. 045 171 8255

Porvoon suomalainen seurakunta
Lundinkatu 5
06100 Porvoo