Lähde Yhteisvastuutalkoisiin!

Kuva: Tatu Blomqvist

Anna pari tuntia aikaasi ja lähde Yhteisvastuukerääjäksi. Lähdemme liikkeelle torstaina 19.4. klo 16-18 Porvoon suomalaiselta seurakuntakodilta (Lundinkatu 5). Ensimmäisen kerroksen diakoniatoimistosta voit noutaa keräysliivisi ja -lippaasi, annamme myös selkeät ohjeet siitä, kuinka kerääjänä toimitaan.

Tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksen teemana on riittävän ravinnon turvaaminen köyhyydessä eläville ihmisille maailman katastrofialueilla. Suomessa keräyksellä tuetaan ihmisiä, joille arkipäivän ruokamenot ovat kohtuuttoman suuret.

Suomessa ravinnon puutteen ja heikkolaatuisuuden taustalla on usein pitkittynyt köyhyys, jossa pienillä tuloilla sinnittelevät ihmiset joutuvat pakon edessä tekemään valintoja esimerkiksi kalliiden asumiskulujen, terveydenhuollon maksujen ja ruoan välillä.

Keräysvaroista 60 prosenttia ohjataan Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon, loput 40 prosenttia keräysvaroista käytetään taloudellisesti vaikeassa tilanteessa elävien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston ja seurakuntien kautta.

Voit lahjoittaa keräykseen suoraan tästä.