Suomalainen seurakuntakoti

Lundinkatu 5 , 06100 Porvoo

Seurakuntayhtymän Infopiste ja puhelinvaihde palvelee ma-pe klo 9-14.30.

Suomalainen seurakuntakoti

Suomalaisen seurakuntakodin talossa palvelevat:

• seurakuntayhtymän hallintovirasto
  • infopiste
  • molempien seurakuntien kirkkoherranvirastot
  • hauta-asiaintoimisto
  • suomalaisen seurakunnan diakoniavastaanotto
  • suomalainen seurakuntakoti, Juhlasali, Pikkusali ja Kahvio
  • erilaisia kokoustiloja
  • Taivaskappeli
  • suomalaisen seurakunnan nuorisotoimen Alusta
  • molempien seurakuntien papiston ja muun henkilöstön työtiloja

Seurakuntakodin tiloja voi varata kirkollisia toimituksia varten kirkkoherranvirastosta ja muita tilaisuuksia varten suomalaisen seurakunnan seurakuntasihteerin kautta, puh. 019 6611 217.

Seurakunnassa suoritettava kastejuhla on ilmainen seurakunnan jäsenille, toimitilavuokraa ei peritä. Oman seurakunnan jäsen saa 25 %:n alennuksen toimitilavuokrista seurakuntayhtymän tiloissa pidettävistä hää- ja konfirmaatiojuhlista ja muistotilaisuuksista.

Juhlasali

• suuri, valoisa seurakuntasali eli Juhlasali (205 m²) soveltuu monenlaisiin, suurempiinkin tilaisuuksiin, kaste-, ja muistotilaisuuksiin sekä hää- ja perhejuhliin
  • Juhlasalia voi käyttää myös kokoustilana ja erilaisiin tapahtumiin
  • tuolijärjestelmä 200 henkilölle, pöytäjärjestelmä 66-147 henkilölle
  • kokoustekniikkaa vuokrattavissa: dataprojektori, kannettava tietokone, nettiyhteys, jättinäyttö

Pikkusali

• tunnelmallinen pienempi juhlasali (52 m²), jossa voi pitää pienimuotoisia kaste- ja muistotilaisuuksia, hää- ja perhejuhlia sekä kokouksia
  • tuolijärjestelmä 26 henkilölle, pöytäjärjestelmä 20 henkilölle

Kahvio keittopisteineen  (38,5 m²) soveltuu omatoimiseen kahvinkeittoon ja kahvileipien lämmittämiseen ja paistamiseen sekä esillelaittoon (ei ruuanvalmistukseen)

• Kahviossa voi myös pitää pienimuotoisia kokoontumisia ja tapaamisia, istumapaikkoja ja pöytiä on n. 23 henkilölle.
  • Kahvion varustukseen kuuluu mm. kahviastiasto 100 hengelle, nopea tiskikone, paistouuni, mikroaaltouuni, kaksi keittolevyä , kahvinkeitin, 2 vedenkeitintä sekä erilaisia tarjoiluastioita

Taivaskappeli (67,5 m²)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

• tunnelmallinen, 4. kerroksessa sijaitseva Taivaskappeli sopii erityisen hyvin esim. kaste- ja vihkitilaisuuksiin. Hissi käytettävissä.
  • 45 istuimapaikkaa

Kohtaamispaikka, hartaus ja lounas

Hartaushetki ja lounas keskiviikkoisin klo 11.30-13 suomalaisella seurakuntakodilla eläkeläisille, työttömille ja lapsiperheille, os. Lundinkatu 5

SLEYn lähetyspiiri

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen piiri

Keskustan perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon!

Sanan ja rukouksen ilta

Enkelimaailman todellisuus. Enkeleistä kerrotaan aika paljon lauluissa ja heitä kuvataan taiteessa. Kun ihmiset pelastuvat vaarasta, kertovat he usein enkelien auttaneen ja varjelleen. Aiheesta puhumassa rovasti Hannu Päivänsalo.

Lähetyksen työpaja

Lähetyksen työpaja klo 10-11

Valamon kävijät

Avoin miehille tarkoitettu ryhmä.

Lähetysnäyttely - Elämää Bangladeshissa

Näyttelytilaan suomalaisen seurakuntakodin juhlasaliin on rakennettu banglamaja, bangladeshilainen koti rekvisiittoineen. Pääset käymään kodissa, tutustumaan kodin tavaroihin ja saat tietää maan kulttuurista, uskonnosta ja elämäntavasta tavallisen ihmisen näkökulmasta. Voit tutustua vaatetukseen, musiikkiin ja kuvien avulla myös bangladeshilaisiin maisemiin.

Lähetysnäyttely - Elämää Bangladeshissa