Suomalainen seurakuntakoti

Lundinkatu 5 , 06100 Porvoo

Seurakuntayhtymän Infopiste ja puhelinvaihde palvelee ma-pe klo 9-14.30.

Suomalainen seurakuntakoti

Suomalaisen seurakuntakodin talossa palvelevat:

• seurakuntayhtymän hallintovirasto
  • infopiste
  • molempien seurakuntien kirkkoherranvirastot
  • hauta-asiaintoimisto
  • suomalaisen seurakunnan diakoniavastaanotto
  • suomalainen seurakuntakoti, Juhlasali, Pikkusali ja Kahvio
  • erilaisia kokoustiloja
  • Taivaskappeli
  • suomalaisen seurakunnan nuorisotoimen Alusta
  • molempien seurakuntien papiston ja muun henkilöstön työtiloja

Seurakuntakodin tiloja voi varata kirkollisia toimituksia varten kirkkoherranvirastosta ja muita tilaisuuksia varten suomalaisen seurakunnan seurakuntasihteerin kautta, puh. 019 6611 217.

Seurakunnassa suoritettava kastejuhla on ilmainen seurakunnan jäsenille, toimitilavuokraa ei peritä. Oman seurakunnan jäsen saa 25 %:n alennuksen toimitilavuokrista seurakuntayhtymän tiloissa pidettävistä hää- ja konfirmaatiojuhlista ja muistotilaisuuksista.

Juhlasali

• suuri, valoisa seurakuntasali eli Juhlasali (205 m²) soveltuu monenlaisiin, suurempiinkin tilaisuuksiin, kaste-, ja muistotilaisuuksiin sekä hää- ja perhejuhliin
  • Juhlasalia voi käyttää myös kokoustilana ja erilaisiin tapahtumiin
  • tuolijärjestelmä 200 henkilölle, pöytäjärjestelmä 66-147 henkilölle (Koronaviruksen aikana enintään 50 henkilöä)
  • kokoustekniikkaa vuokrattavissa: dataprojektori, kannettava tietokone, nettiyhteys, jättinäyttö

Pikkusali

• tunnelmallinen pienempi juhlasali (52 m²), jossa voi pitää pienimuotoisia kaste- ja muistotilaisuuksia, hää- ja perhejuhlia sekä kokouksia
  • tuolijärjestelmä 26 henkilölle, pöytäjärjestelmä 20 henkilölle (Koronaviruksen aikana enintään 12 henkilöä)

Kahvio keittopisteineen  (38,5 m²) soveltuu omatoimiseen kahvinkeittoon ja kahvileipien lämmittämiseen ja paistamiseen sekä esillelaittoon (ei ruuanvalmistukseen)

• Kahviossa voi myös pitää pienimuotoisia kokoontumisia ja tapaamisia, istumapaikkoja ja pöytiä on n. 23 henkilölle. (Koronaviruksen aikana enintään 8 henkilöä)
  • Kahvion varustukseen kuuluu mm. kahviastiasto 100 hengelle, nopea tiskikone, paistouuni, mikroaaltouuni, kaksi keittolevyä , kahvinkeitin, 2 vedenkeitintä sekä erilaisia tarjoiluastioita

Taivaskappeli (67,5 m²)

• tunnelmallinen, 4. kerroksessa sijaitseva Taivaskappeli sopii erityisen hyvin esim. kaste- ja vihkitilaisuuksiin. Hissi käytettävissä.
  • 45 istuimapaikkaa (Koronaviruksen aikana enintään 12 henkilöä)

Lundinkatu 5, 06100 Porvoo

Kehitysvammaisten musakerho

Tule mukaan laulamaan ja musisoimaan! Kehitysvammaisten musakerho kokoontuu tiistaisin klo 17.00, Lundinkatu 5, 1 kerros, iso juhlasali.

Lundinkatu 5, 06100 Porvoo

Kohtaamispaikka, hartaus ja lounas

Henkilömäärärajoitus; tilassa yhtaikaa enintään 20 henkilöä. Hartaus klo 11.30, sen jälkeen ateriointia yhdessä.