logo

Kevätkummussa positiivista pöhinää ystävänpäivänä

Kevätkummussa positiivista pöhinää ystävänpäivänä

Ystävänpäivänä 14. helmikuuta on Kevätkummussa hyvää tekemisen meininkiä, kun siellä järjestetään ystävänpäivätempaus klo 13–15 ja Yhteisvastuukeräys 17–18. Tapahtumapaikkana on Kevätkummun ostoskeskus ja sen yhteydessä sijaitseva asukkaiden olohuone Kortteliässä.

– Ystävänpäivätempauksen aikana tehdään yhdessä Ystävyys-kollaasi Kortteliässän seinälle, johon voit osallistua luomalla oman tekstin tai piirustuksen ystävyydestä. Lisäksi Kevätkummun Korttelicoachit järjestävät ystävänpäiväteemaan sopivaa yllätysohjelmaa. Korttelicoachit ovat alueen vapaaehtoisista asukkaista koostuva ryhmä, joka toimii aktiivisesti asukaslähtöisen lähiökehityksen parissa. Ystävänpäivätempaus on avoin kaikille. Myös muualta tulevat ovat tervetulleita, kehottaa vs. hyvinvointikoordinaattori Sara Tallsten.

– Ystävänpäivänä keräämme rahaa Yhteisvastuukeräykseen Kevätkummun Kortteliässässä ja ostarilla. Kerääjillä on valkoiset yhteisvastuukeräyslippaat, kertoo pappi Ulla Lumijärvi, joka koordinoi Porvoon suomalaisen seurakunnan osalta Kevätkummun kehitystyötä.

– Tänä vuonna Yhteisvastuukeräyksellä tuetaan lasten ja nuorten koulutusta sekä Suomessa että maailman pahimmilla katastrofialueilla, jatkaa Lumijärvi.

sivun alkuun