Seurat

Toistaiseksi ei kokoontumisia Kevätkummussa eikä Huhtisissa koronavirustilanteen vuoksi

Kevätkummun seurat sunnuntaisin kello 18 Kevätkummun seurakuntatilassa,
Sammontie 1:

Huhtisten seurat sunnuntaisin kello 18 Huhtisten päiväkerhotilassa,
Tapani Löfvingin katu 10-14 J 61:

Seuroissa puhuu Uudenmaan Ev.lut. Kansanlähetyksestä pastori Mikko Kaartama. Kahvitarjoilu.

Lähetysyhdistysten kesäseurat 2021

Kylväjän kesäseurat Tuomiorovastilassa ke 21.7.

SLEYn kesäseurat Tuomiorovastilassa sunnuntaina 15.8.2021 kello 16. Aiheena ”Herra, Sinä näet”, Tuomiorovastilan pihalla (kahvitus klo 15 alkaen). Puhujina Sleyn toiminnanjohtaja Tom Säilä, nimikkolähettimme Tiina Latva-Rasku sekä Juhana Sihvo, musiikista vastaavat Eila Päivänsalo laulu ja Juhani Pessala haitarisäestys. Yhteislaulut Siionin Kanteleesta. Kolehti ja arpajaiset Tiina Latva-Raskun työn tukemiseksi. Kaikki ovat tervetulleita!

SLS:n seurat (alustava tieto) lauantaina 25.9.2021 kello 13 suomalaisella seurakuntakodilla.

Yhteyshenkilö seurakunnassa

Porvoon suomalainen seurakunta