Seurat

Kesäseurat

su 21.8.2022  klo 15 Evankeliumiyhdistyksen kesäseurat tuomiorovastin pappilassa (Suomenkyläntie 6). Puhujat Sleyn Uudenmaan piirin pastori Jukka Niemelä, nimikkolähetti Tiina Latva-Rasku, rovasti Hannu Päivänsalo ja pastori Olli Hyvärinen. Musiikki: Juhani Pessala ja Eila Päivänsalo. Kahvitarjoilu klo 15 alkaen. Yhteislaulua, arpajaiset. Kuljetus Gammelbackan seurakuntakeskukselta klo 14.30, Lundinkadulta klo 14.45, paluukuljetus seurojen jälkeen noin klo 17.

ke 24.8.2022  klo 18 Kylväjän kesäseurat, pihamaalla osoitteessa Tähystäjäntie 2. 'Evankeliumin ilo kantaa'. Mukana nimikkolähetit Faisal ja Bella Masih, Marja Sainio, Teemu Liikala, Juhana Sihvo ja kanttori Jarkko Yli-Annala. Alussa kahvitarjoilu. Arpajaiset.

Yhteyshenkilö seurakunnassa

Porvoon suomalainen seurakunta
Lundinkatu 5
06100 Porvoo