Sanan ja rukouksen illat

Syksyllä 2021 on kaksi sanan ja rukouksen iltaa. Sanan ja rukouksen illoissa kuullaan sanaa, rukoillaan pyydettyjen aiheiden puolesta ja lauletaan yhdessä. Iltojen paikka ja viikonpäivä vaihtelee. Illat juontaa Teemu Liikala.

Sanan ja rukouksen ilta suomalaisella seurakuntakodilla (Lundinkatu 5) sunnuntaina 3.10. kello 18.30. Enkelimaailman todellisuus. Enkeleistä kerrotaan aika paljon lauluissa ja heitä kuvataan taiteessa. Kun ihmiset pelastuvat vaarasta, kertovat he usein enkelien auttaneen ja varjelleen. Aiheesta puhumassa rovasti Hannu Päivänsalo. Eila Päivänsalo esittää musiikkia. Ritva Kilpirinne toimii säestäjänä.

Sanan ja rukouksen ilta Gammelbackan seurakuntakeskuksessa (Viertotie 1) tiistaina 23.11. klo 18.30. Puhuja piirivastaava, pastori Jukka Niemelä Suomen luterilaisesta evankeliumiyhdistyksestä.

Yhteyshenkilö seurakunnassa

Porvoon suomalainen seurakunta
Lundinkatu 5
06100 Porvoo