Jumalanpalvelukset ja hartaudet

Porvoon suomalainen seurakunta haluaa omalta osaltaan olla edelleen hillitsemässä viruksen leviämistä.
Sen vuoksi noudatamme tiloissamme henkilömäärärajoituksia ja erityistä varovaisuutta.

Tuomiokirkon messut striimataan taas 22.11.2020 alkaen, ja voit seurata niitä verkon välityksellä.

Messun tiedot löytyvät klikkaamalla tästä: jumalanpalvelukset. Klikkaa sivulta kyseisen messun nimeä.

Linkit messuihin:

Tuomiosunnuntain messu 22.11. striimattuna, lähetys alkaa klo 10

Ensimmäisen adventtisunnuntain jumalanpalvelus 29.11. , striimattu suora lähetys alkaa klo 10

(lähetykseen päästäksesi klikkaa lihavoitua tekstiä)

Kuuntele messua

Porvoon seurakuntien sunnuntaijumalanpalveluksia voi myös kuunnella verkkoradiosta. Näin seurakunnat haluavat tarjota mahdollisuuden osallistua jumalanpalvelukseen myös heille, jotka eivät pääse paikan päälle kirkkoon.

Yhteys Tuomiokirkosta on suora, joten siitä ei jää tallennetta.
Jos lähetys ei kuulu, varmistathan, että nettiselaimesi on päivitetty. Useimmiten kuuluvuusongelmat johtuvat vanhentuneesta selaimesta. Jos mahdollista, kokeile myös vaihtaa selainta, mikäli lähetys ei kuulu.

Sunnuntaimessussa laulettavat virret ja messun muut tiedot löytyvät avaamalla tästä: jumalanpalvelukset ja klikkaamalla avautuvasta listasta kyseisen messun nimeä.

Ohjeet:

1. Paina Play-nappia (pieni nuoli)
  2. Jos soittimessa lukee ”Lähde ei kelpaa”, päivitä oma verkkoselaimesi. Voit myös kokeilla sulkemalla selain ja käynnistää se uudelleen. Huom! Yhteys on auki vain jumalanpalvelusten aikana.
  3. Ellei lähetys toimi laitteellasi, voit kertoa siitä meille tällä palautelomakkeella. Kuvaile viestissäsi ongelma, ja kerro millä laitteella ja selaimella yritit kuunnella nettiradiota.

Pahoittelemme ongelmaa, ja pyrimme ratkaisemaan sen niin pian kuin mahdollista. Kesken jumalanpalveluksen emme valitettavasti pysty korjaamaan nettiradiolaitetta.

Paina Play-nappia avataksesi nettikirkon:

""

porvoon tuomiokirkko lokakuisessa syysvalossa.