Jumalanpalvelukset ja hartaudet

Porvoon suomalainen seurakunta haluaa omalta osaltaan olla edelleen hillitsemässä viruksen leviämistä.
Sen vuoksi noudatamme henkilömäärärajoituksia ja erityistä varovaisuutta.

Kesän aikana emme striimaa messuja, mutta sen sijaan pyrimme tekemään lyhyen videohartauden kunkin pyhän aiheesta. Videot ovat katsottavissa YouTube-kanavalla ko sunnuntaista klo 10 seuraavaan perjantaihin.

Messun tiedot löytyvät klikkaamalla tästä: jumalanpalvelukset. Klikkaa sivulta kyseisen messun nimeä.

Linkit hartauksiin:

Videohartaus 27.9.2020. Katsottavissa 27.9. klo 10 - pe 2.10.

Videohartaus 4.10.2020. Katsottavissa 4.10. klo 10 - pe 9.10.

Kuuntele messua

Porvoon seurakuntien sunnuntaijumalanpalveluksia voi myös kuunnella verkkoradiosta. Näin seurakunnat haluavat tarjota mahdollisuuden osallistua jumalanpalvelukseen myös heille, jotka eivät pääse paikan päälle.

Yhteys Tuomiokirkosta on suora, joten siitä ei jää tallennetta.
Jos lähetys ei kuulu, varmistathan, että nettiselaimesi on päivitetty. Useimmiten kuuluvuusongelmat johtuvat vanhentuneesta selaimesta. Jos mahdollista, kokeile myös vaihtaa selainta, mikäli lähetys ei kuulu.

Sunnuntaimessussa laulettavat virret ja messun muut tiedot löytyvät avaamalla tästä: jumalanpalvelukset ja klikkaamalla avautuvasta listasta kyseisen messun nimeä.

Ohjeet:

1. Paina Play-nappia (pieni nuoli)
2. Jos soittimessa lukee ”Lähde ei kelpaa”, päivitä oma verkkoselaimesi. Huom! Yhteys on auki vain jumalanpalvelusten aikana.
3. Palautetta meille voit jättää täällä.

Paina Play-nappia avataksesi nettikirkon:

""

porvoon tuomiokirkko lokakuisessa syysvalossa