Jumalanpalvelukset ja hartaudet

Porvoon suomalainen seurakunta haluaa omalta osaltaan olla edelleen hillitsemässä viruksen leviämistä.  Noudatamme tiloissamme hygieniaohjeita, vahvasti suosittelemme kasvomaskin käyttöä ja riittävän etäisyyden pitämistä.  Jumalanpalveluksissa ei kysytä koronarokotustodistusta, kirkkotilassa voi olla läsnä enintään 30 henkilöä. (tämä rajoitus voimassa 31.1.2022 saakka)

Tarkemmat tiedot jumalanpalveluksista löytyvät klikkaamalla tästä: jumalanpalvelukset. Klikkaa sivulta kyseisen jumalanpalveluksen nimeä.

Messujen striimaukset:

su 9.1.2022 kello 10 Messu

su 16.1.2022 kello 10 Messu

su 23.1.2022 kello 10 Messu

su 30.1.2022 kello 10 Messu

Linkki avautuu ylläolevasta päivämäärä-linkistä vähän ennen jumalanpalveluksen alkua

Paikan päälle kirkkoon voidaan ottaa vain rajoitettu määrä ilhmisiä (30 henkilöä)

Kuuntele jumalanpalvelusta

Porvoon seurakuntien sunnuntaijumalanpalveluksia voi kuunnella verkkoradiosta. Näin seurakunnat haluavat tarjota mahdollisuuden osallistua jumalanpalvelukseen myös heille, jotka eivät pääse paikan päälle kirkkoon.

Yhteys Tuomiokirkosta on suora, joten siitä ei jää tallennetta.
Jos lähetys ei kuulu, varmistathan, että nettiselaimesi on päivitetty. Useimmiten kuuluvuusongelmat johtuvat vanhentuneesta selaimesta. Jos mahdollista, kokeile myös vaihtaa selainta, mikäli lähetys ei kuulu.

Sunnuntaimessussa laulettavat virret ja messun muut tiedot löytyvät avaamalla tästä: jumalanpalvelukset ja klikkaamalla avautuvasta listasta kyseisen messun nimeä.

Ohjeet:

1. Paina Play-nappia (pieni nuoli)
  2. Jos soittimessa lukee ”Lähde ei kelpaa”, päivitä oma verkkoselaimesi. Voit myös kokeilla sulkemalla selain ja käynnistää se uudelleen. Huom! Yhteys on auki vain jumalanpalvelusten aikana.
  3. Ellei lähetys toimi laitteellasi, voit kertoa siitä meille tällä palautelomakkeella. Kuvaile viestissäsi ongelma, ja kerro millä laitteella ja selaimella yritit kuunnella nettiradiota.

Pahoittelemme ongelmaa, ja pyrimme ratkaisemaan sen niin pian kuin mahdollista. Kesken jumalanpalveluksen emme valitettavasti pysty korjaamaan nettiradiolaitetta.

Paina Play-nappia avataksesi nettikirkon:

""

porvoon tuomiokirkko lokakuisessa syysvalossa.