Juhlakoltut ja -puvut kiertoon

Juhlakoltut ja -puvut kiertoon!
Tuo seurakuntakodin Alustaan hyväkuntoisia juhlavaatteita myyntiin. Vaatteet saavat mielellään olla eri kokoisia (lasten ja aikuisten kokoja). Myös vanhojentanssimekot sopivat myyntiin.

Vaatteet voi tuoda Alustaan (Runeberginkatu 28, sisäpiha, kellarikerros) tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 14-16 ja torstaisin klo 14-20. Viimeinen toimituspäivä
2.5.2019.

Määrittele vaatteelle sopivaksi katsomasi hinta, joka on helppo rahastaa. Myyjä saa rahat joko itselleen tai hän voi lahjoittaa ne tämän vuoden Yhteisvastuukeräykseen, jolla tuetaan vähävaraisten lasten ja opiskelijoiden koulunkäyntiä.

JUHLAVAATTEET MYYDÄÄN la 4.5. klo 10-15 seurakuntakodin Alustassa. Tule katsomaan, löytyisikö itsellesi tai lapsellesi sopiva juhlamekko, rippipuku tai vaikkapa juhlapuku kesähäihin. Otathan käteistä mukaan!

Kysy lisää: Jasmiina Kiri puh. 040 588 5052