Yhteinen kirkkoneuvosto

Porvoon seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluvat valittuina jäseninä yhteisen kirkkovaltuuston valitsema varapuheenjohtaja ja kahdeksan (8) jäsentä, joilla on henkilökohtainen varajäsen. Toimikaudella 2019-2020 kirkkoneuvostoon kuuluvat:

Salmi Pontus, tuomiokapitulin valitsema puheenjohtaja
 Ahlnäs Benita, yhteisen kirkkovaltuuston valitsema varapuheenjohtaja (varajäsen Grönroos Nicolina)
 Mikko Reijonen (varajäsen Kangas-Heiska Tapio)
 Hanni Jukka (varajäsen Liikala Teemu)
 Harjumaaskola Anu (varajäsen Ahola Hannu)
 Järvinen Marja (varajäsen Hoffrén Irmeli)
 Karlsson Karin (varajäsen Björkbacka Marit)
 Luoma Anja (varajäsen Pitkänen Liisa)
 Pessala Juhani (varajäsen Sorjonen Leena)
 von Schoultz Martin (varajäsen Blomqvist Ove)

Muut kokouksiin osallistujat:
Borgå svenska domkyrkoförsamlingin kirkkoherra, tuomiorovasti Mats Lindgårdilla sekä yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Anna Talvitiellä ja yhteisen kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Torbjörn blomqvistilla on yhteisen kirkkoneuvoston kokouksissa läsnäolo-oikeus.

Yhteisen kirkkoneuvoston kokouksista laaditaan pöytäkirjat.

Kokousaikataulu tammi-kesäkuussa 2020:

ryhmäkokoukset alkavat klo 17.30, kirkkoneuvoston kokous klo 18.00. Kokoukset pidetään suomalaisella seurakuntakodilla, Lundinkatu 5, ellei toisin mainita.

• torstaina 23.1.2020
  • torstaina 20.2.2020 (HUOM! tämä kokous on peruttu ja asiat käsitellään maaliskuun kokouksessa)
  • torstaina 26.3.2020
  • torstaina 23.4.2020