Työskentele oppaana Porvoon tuomiokirkossa kesällä 2022

Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistötoimi hakee määräaikaiseen työsopimussuhteeseen aktiivista ja yhteistyökykyistä kirkon opasta ajalle 1.6.2022 – 31.8.2022. Tarkemmasta työn aloittamis- ja lopettamisajankohdasta voidaan neuvotella.

Kirkon oppaan työtehtäviin kuuluvat opastustyöt kirkossa sekä joitain vahtimestarin avustavia tehtäviä.

Etsimämme henkilö on reipas ja ulospäinsuuntautunut, ja osaa toimia tehtävässään itsenäisesti, vastuullisesti ja palveluhenkisesti sekä tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työkokemuksen vähimmäisvaatimus on aikaisempi asiakaspalvelutyö – eduksi katsotaan esim. työkokemusta järjestyksenvalvonnasta tai aikaisemmasta opastyöstä.

Monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi ja vähimmäisvaatimuksena on suomen-, ruotsin- ja englannin kielen sujuva suullinen taito. Ev.lut. kirkon ja seurakuntaelämän tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme myös kiinnostusta kirkkorakennuksia, historiaa ja kirkkotaidetta kohtaan. Palkattava henkilö perehdytetään työhönsä. Hakijan tulee olla täyttänyt 18 vuotta aloittaessaan työt.

Työaika on viikkoperusteinen 38,25h/vko. Käytännössä työaika asettuu kirkon aukioloaikojen mukaan, eli ma-pe klo 10.00 – 18.00. Ei viikonlopputyötä. Palkkaus KirVESTES:in vaativuusryhmän 202 mukaan (peruspalkka 1 658,43 €/kk), jonka lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuva kokemuslisä. Määräaikaisen tehtävän täytössä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa.

Haku suoritetaan sähköisessä rekrytointijärjestelmässä tämän linkin kautta.

Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 08.04.2022 klo 12 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistö- ja hankintapäällikkö Krista Eloneva, puh. 040-488 9009.

Porvoon seurakuntayhtymän muodostavat Porvoon suomalainen seurakunta ja Porvoon ruotsinkielinen tuomiokirkkoseurakunta, joiden yhteinen jäsenmäärä on 34 357. Yhtymässä hoidetaan näiden kahden seurakunnan hautaustoimi, kiinteistö- ja talousasiat, sairaalasielunhoito, perheneuvonta sekä yhteinen henkilöstö- ja muu hallinto. Porvoon seurakuntien ja seurakuntayhtymän palveluksessa oli v. 2021 lopussa yhteensä noin 110 henkilöä.