Haemme hautaustoimeen hautausmaan työnjohtajaa (virka)

Porvoon seurakuntayhtymän hautaustoimessa on haettavana

Hautausmaan työnjohtajan virka 1.3.2023 alkaen.

Haemme hautaustoimeen hautausmaan työnjohtajaa (virka)

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä Näsinmäen hautausmaalla. Hautauksia on vuosittain noin 400-450, joista uurnahautauksia on noin 70-80 %. Hautaustoimessa on tällä hetkellä vakituisia työntekijöitä kahdeksan ja kesäaikaan noin 30-35 kausityöntekijää. Noudatamme hautaustoimessa Porvoon seurakuntayhtymän ympäristöohjelmaa.

Hautausmaan työnjohtajan tehtäviin kuuluu:

-vastata hautausmaan kokonaisvaltaisesta hoidosta, hautausjärjestelyistä ja hautainhoitorahaston hoitohautojen hoidon velvoitteista sekä asiakaspalvelusta
-toimia hautausmaan vakituisen ja määräaikaisen henkilöstön lähiesihenkilönä ja laatia työvuorot
-rekrytoida kausityöntekijöitä ja järjestää perehdytys
-hoitaa käytännön työnjohto ja valvonta
-talouden, toiminnan ja investointien suunnittelu ja seuranta yhteistyössä hautaustoimen päällikön kanssa
-hautaustoimen päällikön sijaistaminen (mm. loma-aikoina)
-suorittaa muut esihenkilön antamat tehtävät

Viran hoitaminen edellyttää puistopuutarhurin tutkintoa (tai vastaava puutarha-alan tutkinto) ja kokemusta esihenkilönä toimimisesta sekä asiakaspalvelutaitoja. Lisäksi edellytetään vähintään kolmen vuoden työkokemusta työskentelystä hautausmaalla ja kokemusta hautaustoimen tehtävistä. Työssä tarvitaan tietotekniikan osaamista sekä hautaustoimen erityisluonteen ymmärtämistä. Toisen kotimaisen kielen taito katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Palkkaus on kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 503 (tehtäväkohtainen palkka 2610 euroa/kk). Lisäksi maksetaan kokemuslisää työkokemuksen perusteella. Seurakuntayhtymässä on käytössä suorituslisäjärjestelmä. Työaika on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen yleistyöaika (38,25h/ vk).

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Viran täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Virka tulee ottaa vastaan 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset KirkkoHR-rekrytöintijärjestelmän kautta.

Haku päättyy 8.12.2022, klo 12.00.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa virka-aikana

hautaustoimen päällikkö Markku Blom, puh. 0400 494 694
markku.blom@evl.fi