Avoinna: Viestinnän pastorin virka

Etsimme viestinnän osaajaa Porvoon suomalaisen seurakunnan pastorien joukkoon - oletko se sinä?
Tule mukaan, sloganimme mukaisesti, tarjoamaan taivaallista valohoitoa ja elämänkorjauspalveluja hyvässä porukassa.

Porvoon suomalainen seurakunta on vireä 22 000 seurakuntalaisen yhteisö ja yhdessä 12 000 jäsenen Porvoon ruotsinkielisen tuomiokirkkoseurakunnan kanssa muodostamme seurakuntayhtymän, jonka toiminnalliset ja taloudelliset edellytykset ovat hyvät.

Viestinnän pastorina hoidat viestinnän tehtäviä laaja-alaisesti ja seurakunnan strategian mukaisesti. Hahmotat seurakunnan strategiset tavoitteet ja osaat niiden kautta suunnitella ja toteuttaa vaikuttavaa viestintää, joka tavoittaa eri kanavien kautta porvoolaisia mahdollisimman laajasti.

Kiteytät työssäsi toiminnan ydinviestejä ja avaat toiminnallisia kokonaisuuksia myös tarinoiden kautta. Hallitset monipuolisesti viestinnän lajeja ja käytät sujuvasti erilaisia välineitä ja kanavia. Pystyt hyödyntämään viestinnällisen verkostoyhteistyön mahdollisuuksia paikallisten medioiden kanssa. Koordinoit seurakunnan työalojen viestinnän kehittämis- ja koulutustarpeita. Osallistut myös kokonaiskirkon viestijäverkostoihin.

Viestinnän lisäksi työhön kuuluu seurakuntapapin tehtäviä ja mm. myös rippikoulutyötä.

Edellytämme monipuolista viestintäosaamista, näyttöä sosiaalisen median ja muun viestinnän sisällön tuottamisesta, yhteistyötaitoja ja kykyä verkostoitua. Eduksi katsomme viestinnän koulutuksen ja ruotsin kielen taidon.

Viestinnän pastorin virka (6. seurakuntapastori) täytetään 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus: vaativuusryhmä 602, peruspalkka 3 530,31 € / kk.

Huomioimme haussa myös teologian maisterit, jotka ovat suorittaneet riittävät pappisvihkimykseen vaadittavat opintokokonaisuudet (Piispainkokouksen päätös pappisvirkaan vaadittavasta teologisesta tutkinnosta, säädöskokoelma nro 145).


Hakemukseen liitettävä etukäteistehtävä:

Laadi enintään yhden sivun mittainen mittainen viestintäsuunnitelma seurakunnan järjestämään perheiden joulutapahtumaan. Voit liittää mukaan myös yhden kuvatiedoston.


Hakuaikataulu:

Tehtävän hakuaika päättyy 5.9.2023 klo 12. Haastattelut järjestetään Porvoon seurakuntakodilla, osoitteessa Lundinkatu 5, 12.9.2023. Päätös tehtävään esitettävästä henkilöstä tehdään seurakuntaneuvostossa 19.9.2023.

 

Hae paikkaa KirkkoRekryssä: Viestinnän pastori - Porvoon seurakuntayhtymä - KirkkoRekry