Hellitä vähän! -naistenpäivä

Hellitä vähän, tule Naistenpäivään!

Brunssi on katettu Naistenpäivän kunniaksi Porvoon suomalaisessa seurakunnassa lauantaina 10. maaliskuuta. Tule virkistymään yksin tai yhdessä! Mukana myös tarinateatteri Edenin kaiku sekä tietokirjailija Leeni Peltonen, joka pitää luennon hellittämisestä ja unettomuudesta.

Kotilieden päätoimittajana aikaisemmin toiminut Peltonen on itse kärsinyt pitkään unettomuudesta ja päässyt siitä eroon. Luennossaan hän pohtii sitä, mikä merkitys on elämäntapojen ja ajattelun muutoksilla kohti stressittömämpää elämää.

Hellitä vähän! -naistenpäivä alkaa kello 11 Porvoon suomalaisella seurakuntakodilla, Lundinkatu viidessä.  Brunssin tuotto menee Yhteisvastuulle, suositushinta pienituloisille (eläkeläiset, työttömät, opiskelijat) 7 euroa, muut 15 euroa. Mahdollisuus korttimaksuun.

Tilaisuus kestää noin kaksi tuntia, lastenhoito järjestetty. Mikäli haluat varata pöydän (ja lastenhoidon yli 3-vuotiaille) ennakkoon ja varmistaa paikkasi, ilmoittaudu Naistenpäivään tästä:

Ilmoittaudu Naistenpäivään