Via Crucis –konsertti Porvoon tuomiokirkossa

Osoite: Kirkkotori 1
Kartta latautuu...

Via Crucis –konsertti Porvoon tuomiokirkossa

Pitkäperjantaina 3.4. kello 20 Via Crucis -tukiyhdistys järjestää konsertin Porvoon tuomiokirkossa, jossa Porvoon oratoriokuoro ja vaskikvintetti esittävät Via Crucis -kärsimysnäytelmän musiikin.

Musiikin johtaa Mikael Helenelund, urkurina toimii Minna Wesslund, lyömäsoittajana Thomas Törnroos ja laulusolistina Wilhelm Grotenfelt, joka esitti Jeesusta kärsimysnäytelmässä 2014. Laulut sidotaan yhteen Raamatun tekstien avulla, lukijoina on Helena Hasselblatt ja Kim Gustafsson. Puvustaja on Monica Rosendahl.

Konsertissa esitetään myös vuoden 2014 kärsimysnäytelmästä kertova kuvakooste Markku Pihlajan ottamista valokuvista. Via Cruciksen musiikin ovat säveltäneet Mikael Helenelund, Jarkko Yli-Annala ja Minna Wesslund. Ruotsinkieliset laulusanoitukset ovat Tua Forsströmin käsialaa. Suomenkieliset laulujen sanat on Raamatun teksteistä koostanut käsikirjoittaja Maria Peura.

Konserttiin on vapaa pääsy. Kymmenen euron hintaisia ohjelmalehtisiä myydään ovella vuoden 2016 Via Cruciksen hyväksi. Konsertin jälkeen on mahdollista liittyä Via Crucis Porvoossa Tuki ry:n jäseneksi.