Soinnin valoa pimeyteen -konsertti Tuomiokirkossa

Kartta latautuu...

Soinnin valoa pimeyteen -konsertti Tuomiokirkossa

Soi_Porvoo

Kamarikuoro Soi koostuu laulajista, jotka ovat työskennelleet Werbeck-laulun parissa vähintään muutaman vuoden ajan mutta mukana on myös laulajia, joille kokemusta on kertynyt vuosikymmenien ajalta. Kuoromme toimii projektiluonteisesti ja kutsumme jokaiseen projektiin laulajia myös ulkomailta. Tänä vuonna adventtikiertueellemme osallistuu laulajia Yhdysvalloista, Kroatiasta sekä Tšekistä.

Werbeck-laulu on ruotsalaisen Valborg Werbeck-Svärdströmin (1879-1972) kehittämä laulumenetelmä (Schule der Stimmenthüllung), joka tähtää lauluäänen vapauttamiseen. Jokaisella ihmisellä on ainutlaatuinen lauluääni ja Werbeck-laulun avulla jokainen voi saada jälleen yhteyden tuohon ääneen – tosin jokaisen tie laulun parissa on omanlaisensa. Werbeck-Svärdströmin luomien lauluharjoitusten ansiosta ryhmämme sointi on erityisen yhtenäinen ja kirkas.

—-

Soinnin valoa pimeyteen -konsertti Tuomiokirkossa su 3.12. klo 18.
Ohjelmistossa  joulunajan musiikkia eri puolilta maailmaa ja eri aikakausilta, laulamme tunnettujen suomenkielisten joululaulujen lisäksi lauluja mm. latinaksi, englanniksi ja ruotsiksi. Ohjelman hinta 10 €.