Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan kynttiläkiertue

Kartta latautuu...

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan kynttiläkiertue

Perko

Varusmiessoittokunnan jousiorkesteri aloittaa ensi viikolla tunnelmallisen Kynttiläkiertueensa Hämeenlinnasta. Kiertue jatkuu Vantaalle, Porvooseen ja Espooseen. Solistina kuullaan saksofonitaiteilija Jukka Perkoa.

Kynttiläkiertueella nautitaan aisteja hivelevistä jousimusiikin klassikoista eri aikakausilta. Mukana on niin klassistista, impressionistista sekä barokkiaikakauden musiikkia. Kiertueen kapellimestarina toimii yliluutnantti Tommi Suutarinen.

Varusmiessoittokunta on satahenkinen Puolustusvoimien edustussoittokunta, ja se koostuu pelkästään varusmiehistä. Soittokuntaan pyrkivät ikäluokkansa parhaat muusikot, ja se muodostetaan vuosittain uudelleen. Varusmiessoittokunnan jousiorkesteri on noin 20-henkinen yhtye.

Solistina Kynttiläkiertueella toimii saksofonitaiteilija Jukka Perko.

Kynttiläkiertue torstai 25.5. klo 18 Porvoon tuomiokirkko.
Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma maksaa 10 euroa.